Ervaar de sfeer van een betrokken familiebedrijf

Klantervaringen

Familie Koelewijn uit Spakenburg

“De eerste keer dat we er kwamen, klikte het meteen”, herinnert mevrouw Koelewijn zich. “In 1971 kochten we onze eerste keuken waar ook een afwasmachine in zat. Mijn vriendinnen kwamen kijken, want dat was toen heel bijzonder in Spakenburg.” In 1978 volgden de tweede keuken. Het was een hoekkeuken met een barretje. De vooruitstrevende mevrouw Koelewijn had weer een primeur: de eerste keramische kookplaat! Een aantal jaar later kwamen de Spakenburgers opnieuw naar Barneveld. Ze is vol lof over Van Ginkel Keukens. “De service is heel goed. Er is eens een kraan lek, dan hoeven we nooit lang te wachten. Als ik naar de zaak toe ga, neem ik altijd een bakje krabsalade voor hen mee!”

Familie Van Maanen uit Voorthuizen

Komen de kinderen en kleinkinderen binnenwaaien,  dan is het opnieuw de keuken die de ontmoetingsplaats vormt. “We hebben bij de verbouwing een paar jaar geleden de woonkamer bij de keuken getrokken. Een heerlijke, royale woonkeuken”. Je zou het misschien niet zeggen, maar de hoogglans gespoten frontjes zijn heel gemakkelijk schoon te houden. “Ook wij zijn super tevreden over Van Ginkel Keukens. De kwaliteit is heel goed, de service helemaal top. En als er wat is, zitten ze er bovenop. Geweldig!“

Familie Van Voskuilen uit Woudenberg

Vier keukens kocht mevrouw Van Voskuilen bij Van Ginkel Keukens. Toen het huis jaren later verbouwd werd, maakte het klasieke eikenhout plaats voor strak wit. “Hypermodern, vergeleken bij die eerste keuken. We kochten hem weer bij Van Ginkel Keukens. Weet je, als iets goed is, dan is het goed; dan blijven we er”, zo onthult ze de filosofie achter de bijna 40-jarige relatie met Van Ginkel Keukens.

Familie Van den Beukel uit Harderwijk

Familie-klantenervaringen

Op advies van hun architect ging het echtpaar Van den Beukel in 1972 naar Van Ginkel Keukens in Barneveld. Na 35 jaar tevreden kokkerellen volgde keuken nummer twee. “Van Ginkel Keukens is geen eendagsvlieg!” Het echtpaar koos opnieuw voor een strakke keuken met – dankzij de inspaningen van Van Ginkel Keukens – ongeveer dezelfde handgreep. Op advies van Van Ginkel Keukens zochten de Hardewijkers zelf het natuursteen voor hun werkblad uit bij de groothandel. Ik heb daarna geen werk meer aan de keuken gehad, wat je overigens wel vaak hoort. Nee, niets dan lof voor Van Ginkel Keukens!”

 

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?