Skip to main content

Zwarte houten keuken

In het rustige en pittoreske Balk in Friesland hebben we deze mooie zwarte houten keuken mogen plaatsen. De donkere en warme tinten geven een mooi contrast met de lichte ruimte en brengt gelijk een landelijke sfeer met zich mee. Deze sfeer wordt versterkt door de wild eiken hoge kasten met het kenmerkende landelijke motief. Door de strakke lijnen heeft het geheel een rustige uitstraling. De hoge kasten bieden ook plek voor de Miele inbouwapparatuur die is uitgekozen. Uit de 7000 serie hebben we een combimagnetron, een stoomoven en koffiezetapparaat geplaatst.

Het ruime kookeiland in deze zwarte houten keuken is afgewerkt met zwart eikenhout in een V-groef en een keramieken werkblad met een voelbaar ruwe structuur. Dit geeft het kookeiland een stoere en robuuste uitstraling, wat helemaal past bij de gebruikte natuurlijke materialen. In het kookeiland vindt u een kraan en gootsteen en een prachtige Bora kookplaat. Deze kookplaat is voorzien van geïntegreerde afzuiging, waardoor een afzuigkap niet meer nodig is.

Een mooi detail is de bijgeleverde servieskast. Deze unieke kast heeft zwarte stalen deuren met glas, maar daaronder zijn er ook kleine deurtjes die afgewerkt zijn met hetzelfde zwarte eikenhout als het kookeiland. Zo is de keuken één mooi geheel.

Quote

Deze zwarte houten keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Miele. Uit de 7000 serie is gekozen voor een stoomoven, combimagnetron en koffieautomaat. Samen met de Bora inductiekookplaat wordt er een strakke keuken gecreëerd waarin elke kok de mooiste gerechten kan maken.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectModerne keuken met groot kookeiland

  • Next ProjectModerne MDF keuken | Amersfoort