Skip to main content

Luxe, duurzaam en geruisloos

Liebherr

Liebherr keukenapparatuur brengt design, kwaliteit en versheid samen. Met geavanceerde technologieën worden uw voedingsmiddelen optimaal bewaard. Zo zorgt de Liebherr koelkast met een fresh-zone voor minder voedselverspilling en is een Liebherr vriezer vrij van ijsvorming dankzij de No-frost techniek. Deze eigenschappen komen gezamenlijk terug bij de Liebherr vries-koelcombinatie, die met bijna 100 varianten voor iedere keuken een oplossing biedt.

De Liebherr koelkast, vriezer en vries-koelcombinatie zijn ware blikvangers. Het moderne design kenmerkt zich door de strakke vormgeving. Afhankelijk van uw smaak zijn er legio opties, zoals de keuze tussen deurgrepen of geïntegreerde handgrepen. Ook het brede palet aan kleuren, van chique edelstaal tot een highlight als neon oranje, biedt voor ieder wat wils.

Liebherr van ginkel keukens barneveld
Liebherr van ginkel keukens barneveld 2
Liebherr logo1x

De kwaliteit van Liebherr

Liebherr deelt onze filosofie en wil alleen het allerbeste voor uw keuken. Daarom biedt het Duits-Zwitserse familiebedrijf geruisloze keukenapparatuur van topkwaliteit met een stijlvol randje. Elke koelkast en vriezer is met zorg ontworpen om u in de keuken te faciliteren, energie-efficiëntie te garanderen en prestaties te leveren. Met Liebherr in uw keuken, weet u dat er voor elke maaltijd optimaal bewaarde producten klaarliggen.

Ontdek de series van Liebherr

Pure

Onze standaard klasse

Prime

Minimalistisch, strak en pretentieus

Plus

Rechtlijnig, flexibel en coherent

Peak

Extra kracht, extra design, extra diepe kookvelden

“Ervaar de stilte van Liebherr”

quote
liebherr duurzaamheid van ginkel keukens barneveld

Duurzaamheid met Liebherr

Uw koelkast en vriezer, die het hele jaar door onafgebroken draaien, zijn één van de grootste verbruikers van elektriciteit in uw huishouden. Met een energie-efficiënte Liebherr verlaagt u niet alleen uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan de bescherming van het milieu.

Liebherr is al meer dan 65 jaar een begrip in duurzaamheid en betrouwbaarheid. Alleen materialen en componenten van de hoogste kwaliteit zijn goed genoeg. Elk keukenapparaat ondergaat een rigoureuze controle op kwaliteit en functionaliteit. Met oog voor detail levert Liebherr uitzonderlijke kwaliteit; het niveau dat we bij Van Ginkel Keukens nastreven.

liebherr van ginkel keukens wijnkoeler 2

Slimme keukenapparatuur

Liebherr ontwikkelt continu noviteiten om koelen en vriezen comfortabeler te maken. Wat dacht u van het communiceren met Liebherr keukenapparatuur via de app? Liebherr heeft een uitgebreid assortiment keukenapparaten waar u op afstand interactie mee heeft. Wat dacht u van het instellen van de temperatuur van uw koelkast, het aanzetten van de ‘Icemaker’ of het bedienen van de verlichting van uw wijnkoelkast?

liebherr van ginkel keukens wijnkoeler

Altijd wijn op drinktemperatuur

Met een Liebherr wijnklimaatkast of wijnkoelkast bewaart u uw wijn altijd op perfecte drinktemperatuur. Daarmee is uw collectie in optimale conditie en staat er een heerlijk wijntje klaar als de gelegenheid zich voordoet. Met gecontroleerde temperatuurzones en trillingsvrije compressoren zijn Liebherr’s wijnkoelkasten ontworpen om elke wijn tot zijn recht te laten komen. Of u nu een ervaren sommelier bent of een casual genieter: met Liebherr viert u elk glas.

liebherr showroom barneveld van ginkel keukens

Ontdek Liebherr keukenapparatuur in Barneveld

We begrijpen dat de keuken het hart van uw huis is. Daarom zijn we trots om Liebherr binnen ons assortiment aan te bieden. Of u nu droomt van een Liebherr koelkast, vriezer of wijnklimaatkast: elk keukenapparaat is een meesterwerk van innovatie en design, ontworpen om uw keuken ervaring te verrijken.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten

Een strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk

Sfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld

Een warme houten Japandi keuken in Nijkerk

Luxe keuken in Ede: Toonbeeld van innovatief design

Luxe taupe keuken met marmer blad in Barneveld

Prachtige moderne woonkeuken in Veenendaal

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur