Skip to main content

Maak het tastbaar

Greeploze keukens

Een greeploze keuken brengt alles in lijn. De afwezigheid van handgrepen geven uw keuken symmetrie en optische rust. Berg uw favoriete kookgerei op in de verborgen schuifladen. Zo houdt u alles binnen handbereik én creëert u evenwicht. Vertel ons uw wensen. Onze ontwerpers brengen kookplezier en design op één lijn.

Kunststof zwart eiken keuken
Minimalistische zwarte design keuken 2
Antraciet metallic keukenfront
Mat witte greeploze keuken 12
Moderne greeploze keuken 89

Meer dan modern

Greeploze keukens omvatten meer dan modern ontwerp en strakke lijnen. Maximaliseren door te minimaliseren is hier het credo. Maar laat u zich absoluut niet belemmeren door uw materiaalkeuze. Marmer, eikenhout of fenix. Het kan allemaal, mits met aandacht ontworpen. Die aandacht is onze belofte.

Grijp het geheel

Onze aandacht en passie voor ontwerpen gaat verder dan alleen uw keuken. Ook uw interieur brengen wij in balans. Onze samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt voor een perfect vormgegeven en gedecoreerd geheel.

Zwarte design keuken
De BlackSteel apparaten van Siemens stralen ware klasse uit en passen perfect in deze minimalistische keuken.
De revolutionaire kookplaatafzuiging van Novy is het geheime ingrediënt om te excelleren. Kook, braad en braai in zuivere lucht met de eenvoudig te gebruiken en muisstille afzuiging. Novy geeft u een keuken waar in alle rust gekookt én geleefd kan worden.
Zwart is het nieuwe wit. Zwart is niet meer weg te denken uit designkeukens. In apparatuur, meubels en werkbladen is zwart verrassend mooi. Chique en prachtig te combineren in vrijwel elk interieur.
In samenwerking met Eigenstijl Wonen perfectioneren wij graag de styling van uw keuken. Het ruime aanbod aan lampen van verschillende merken, zorgt voor een totaalinterieur dat klopt.
Quooker; de kraan die alles kan. Koud water, warm water, 100°C kokend water en bruisend water. Allemaal mogelijk vanuit één Quooker-kraan. Een handige en veilige keuze voor ieder huishouden.

Laat u inspireren door onze keukens

Een strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk

Sfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld

Een warme houten Japandi keuken in Nijkerk

Prachtige moderne woonkeuken in Veenendaal

Opvallende, moderne witte keuken

Miele keukens experience center

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE DE GRAAF

“Deze keuken heeft het allemaal. Een grote Amerikaanse koelkast. Een geïntegreerde koffiemachine. Alles perfect passend in het design van ons huis.”

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Keukendesigners
Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Montage team
Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele
Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Score
Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik