Kernwaardig krachtig

PITT cooking

Kookpitten vormen het kernpunt van uw keuken. PITT cooking zorgt ervoor dat u deze precies naar uw smaak in kan richten. Installeer de pitten op plekken waar ú dat wilt. Zonder beperkingen. PITT cooking staat voor puur, efficiënt en krachtig koken. Praktisch, maar wel in het mooiste jasje: uw stijl.

Een vurig aanrechtblad

PITT cooking plaatst losse gaspitten direct op uw aanrechtblad. Zo krijgt u een keuken die past bij uw smaak, visie en kookstijl. Kies de branders van uw voorkeur en richt uw aanrechtblad in zoals u dat wilt. Creëer een praktisch, aantrekkelijk en vurig werkblad. Onze samenwerking met PITT cooking maakt het mogelijk.

Puur, krachtig en efficiënt koken. Op vuur.

Professional

Eersteklas branders van zwaar messing

Frontside

Bediening aan de frontside van uw keukenblad

Original

Branders van fris, modern aluminium

Uw keuken, klein of groot. PITT cooking past

PITT Cooking heft haar assortiment afgestemd op ieders persoonlijke kookgedrag en beschikbare keukenruimte. Ontwerp uw ideale keukenopstelling op maat met PITT cooking. Van kleine, tot medium, tot sudder-/wokbranders.

1 brander

2 branders

3 branders

4 branders

5 branders

6 branders

Professionele, krachtige branders van PITT cooking

Aziatisch koken met PITT

Wokgerechten zijn mateloos populair in ons kleine kikkerlandje. Voor de perfecte bereiding van Aziatisch geïnspireerde maaltijden introduceert PITT Cooking daarom de wokring. Speciaal voor pannen met een ronde bodem.

Black edition

Zwart. Niets overgeslagen. Vuur dat ontspringt uit donkere materie geeft een magisch effect. Stijlvol en stoer. De kleur zwart geeft uw branders nóg meer power en macht.

Uw branders, blad en positie

Dáár wil ik bakken. Dát is mijn wens. U bepaalt waar de robuuste branders van PITT cooking geplaatst worden. Flexibiliteit ten top.

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur