Skip to main content

Charme en rust

Scandinavische keukens

Scandinavische keukens zijn tijdloos, elegant en toepasbaar in veel interieurstijlen. Tijdloze elegantie door minimalistisch design, zonder de natuur achterwege te laten: wie kiest voor een Scandinavische keuken gaat voor puurheid en schoonheid. Niet voor niets wint de Scandinavische keukenstijl de laatste jaren aan populariteit. Een Scandinavische keuken biedt namelijk design in zijn puurste vorm, zonder luxe uit het oog te verliezen.

Scandinavische keuken van ginkel keukens 03
scandinavische keuken van ginkel keukens barneveld 2
Scandinavische keuken van ginkel keukens 01
scandinavisch keuken van ginkel keukens barneveld 005
scandinavisch keuken van ginkel keukens barneveld 006

De Scandinavische Keuken is fris minimalisme in zijn puurste vorm

Scandinavisch design is al sinds de jaren vijftig populair in Nederland. Eigenlijk is de natuurlijke design-stijl nooit weggeweest. Nu veel mensen in hun drukke leven snakken naar rust, worden Scandinavische keukens meer gewaardeerd dan ooit. Minimalisme voert de boventoon in Scandinavische keukens. Wit vorm regelmatig de basis. Toch is er veel ruimte voor frisse kleuren. Hout, steen en zelfs pasteltinten gaan uitstekend samen met een Scandinavische keuken. Een Scandinavische keuken is sereen. Toch is er volop ruimte voor design, luxe en comfort. De mogelijkheden om een Scandinavische keuken naar eigen smaak in te richten, zijn om deze redenen groot. Niet alleen in keukenopstellingen, maar zeker ook in de keuze voor een keukenkleur.

De Scandinavische keukenstijl ademt design

Een Scandinavische keuken straalt rust uit. Een Scandinavische keuken is voor veel mensen de plek in huis om te ontspannen na een drukke en hectische dag. Minimalisme en natuurlijke materialen helpen hier goed bij. Een heerlijke keukentrend die naast trendy ook nog eens tijdloos is.

scandinavische keuken eigenstijl wonen van ginkel keukens barneveld 2
Minimalistisch design gaat hand in hand met een keuken in een Scandinavische stijl. In samenwerking met Eigenstijl Wonen, perfectioneren wij elke keuken tot in detail. Passend in iedere keukenstijl, indrukwekkend voor iedere keuken.
Strakke, dunne keukenbladen combineren uitstekend met een ruim kookeiland. In een Scandinavische keuken staat minimalisme centraal. Design heeft de overhand. Krachtig, strak en tijdloos.
Quooker: de kraan die alles kan. Praktisch, duurzaam en waanzinnig mooi. Afgestemd op iedere stijl keuken. Verkrijgbaar in de mooiste uitvoeringen. Een strakke designkraan maakt een Scandinavische keuken compleet.

Laat u inspireren door onze mooiste Scandinavische keukens

Moderne lichte keuken, waarin elk detail klopt

Japandi-stijl keuken in sfeervol eiken

Luxe marmeren keuken | Nijkerk

Robuust houten keuken met betonlook werkblad | Barneveld

Robuuste, eiken keuken met Miele generatie 7000 apparatuur | Barneveld

Moderne greeploze keuken met Miele apparatuur | Lunteren

Miele keukens experience center

Alleen het beste is goed genoeg bij een Scandinavische keuken

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE DE GRAAF

“Deze keuken heeft het allemaal. Een grote Amerikaanse koelkast. Een geïntegreerde koffiemachine. Alles perfect passend in het design van ons huis.”

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Keukendesigners
Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Montage team
Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele
Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Score
Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik