Supreem design en gemak

Bora kookvelden

De kookveldafzuigingen van Bora zijn uniek in haar soort. Hét alternatief op de afzuigkap geeft ruimte en vrijheid. Naast hoge kwaliteit en strakke designs, geeft Bora schone lucht. De Bora systemen zuigen efficiënt, innovatief en stijlvol alle kookdampen naar beneden. Dat geeft u onbelemmerd zicht op de pracht en praal van uw nieuwe keuken.

De aantrekkingskracht van Bora

Wie Bora zegt, zegt kracht en eenvoud. De Bora-systemen zijn eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Door maximale ontwerpvrijheid brengt Bora uw keuken ultiem design en een perfecte afwerking. En met een cleanrate van 100% kookt u als in de frisse buitenlucht. Ook niet onbelangrijk!

Pure kracht en geslepen designs

Pure

Puristisch, strak en persoonlijk

X Pure

Minimalistisch, strak en pretentieus

Classic

Rechtlijnig, flexibel en coherent

Professional

Extra kracht, extra design, extra diepe kookvelden

Bora: meer dan een geïntegreerd afzuigsysteem

Bora integreert haar afzuigsystemen te midden van zowel inductieplaten als gaspitten. De slimme en eenvoudige bediening van alle systemen geven u als thuischef talloze mogelijkheden.

Gas kookplaten

Inductie kookplaten

Afzuiging

Intelligente knoppen

Grote oppervlakte-inductiekookzones

Koken op 3-sterrenniveau door technologie

Bora’s visie: natuurkundige perfectie

Innovatieve concepten geven een rijker en aangenamer keukenleven, zónder de traditionele afzuigkap. De natuurkundige stromingsleer is het basisprincipe. Bora respecteert en perfectioneert dit principe, dagelijks.

Maximale ontwerpvrijheid

Ruimtebesparende oplossingen komen het design van een keuken altijd ten goede. Dat betekent nóg strakkere lijnen, maar dat betekent ook vrijheid in ontwerpen. Én meer bereiken met minder ruimte.

Krachtig én stil

Een inductieplaat en afzuiging in één. Kook terwijl u alleen de inhoud van uw pan hoort borrelen. Hoe hard Bora ook voor u werkt, het gebeurt geruisloos. Bora is zelfs op vol vermogen uitermate stil. 

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten

Stoere betonlook keuken met Miele apparatuur | Ede

Open massief houten keuken met petrol kleurtinten | Ede

Kunststof keuken met unieke houtstructuur | Barneveld

Greeploze keuken vol spannende contrasten | Barneveld

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur