Skip to main content

Bereikbare kwaliteit

Bosch

De apparatuur van Bosch helpt u sneller kwaliteitsgerechten klaar te maken. Al meer dan 65 jaar zorgt Bosch voor technische perfectie en innovatieve ondersteuning. Zo brengt Bosch u een persoonlijke keuken assistent. Snel, slim en betrouwbaar. U maakt uw gerechten gemakkelijker én houdt tijd over. Een dubbele win.

Bosch keukenapparatuur
Bosch oven 3
Bosch oven 2
Bosch logo 3

Een mooi design, het beste resultaat

Bosch keukenapparatuur biedt dé ingrediënten voor een perfecte keuken. De apparatuur is snel, duurzaam en past qua design in vrijwel elke keuken. Bij Van Ginkel Keukens stelt u uw ideale mix van Bosch keukenapparatuur samen. Zo ontdekt u hét recept voor kook- en bakplezier.

Ontdek de series

Serie 2

Perfecte apparatuur voor veeleisende thuiskoks

Serie 6

Minimalistisch design. Omvangrijke functionaliteiten

Serie 4

Esthetisch minimalistisch door gebruik van displays

Serie 8

Buitengewone designs en duizelingwekkende functies

Excellente keukenapparatuur

Bosch stelt u in staat om op hoog niveau te koken. Ze voorzien u van alle gemakken en stellen uw kookplezier voorop. Net zoals Van Ginkel Keukens. Wij helpen u graag uw keukendroom verwezenlijken.

Bosch afzuigkap keuken

Afzuigkappen

Bosch 3 serie oven

Ovens

Bosch kookplaat

Kookplaten

Bosch uitgelicht.

Bosch oven

Ga zo ver als u wilt

Bosch biedt een compleet scala aan keukenapparatuur. Bereikbaar qua budget en uitstekend qua kwaliteit. Of meer. De keuze is aan u. Bosch is overtuigd. Zó overtuigd dat zij 5 jaar garantie geven op hun keukenapparatuur.

Bosch kookplaat inductie

Intuïtieve bediening

Vertrouw op uw instinct en gevoel en keer terug naar de basis. Met eenvoudige bediening is groots resultaat binnen handbereik.

Bosch werkbladafzuiging

Inductie met kookafzuiging

Clean en minimalistisch. Een afzuigkap is verleden tijd door een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Ook Bosch heeft deze innovatie niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan.

Miele keukens experience center

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten

Opvallende, moderne witte keuken

Moderne lichte keuken, waarin elk detail klopt

Moderne woonkeuken in zwart eiken en kasjmier

Japandi-stijl keuken in sfeervol eiken

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur