Skip to main content

Betrouwbaar design

Bosch

De apparatuur van Bosch brengt jarenlange ervaring en deskundigheid naar iedere keuken. Kiezen voor een bepaalde keukenopstelling of kleur is meestal afhankelijk van persoonlijke smaak. Voor welke keuken u ook kiest: de apparatuur van Bosch is goed af te stemmen op alle wensen. Bosch levert niet voor niets al decennialang hoogstaande en duurzame keukenapparatuur.

Technologie gaat razendsnel. Dat is niks nieuws. Bosch maakt gebruik van deze nieuwe technologieën om keukenapparatuur ingenieuzer, maar ook vooral praktischer en behulpzamer te maken. Zo zijn er verschillende Bosch-apparaten die eenvoudig in te stellen zijn op afstand.

Bosch accentline vanginkelkeukens lekkerste gerechten
Bosch accentline vanginkelkeukens passend
Bosch accentline vanginkelkeukens kookplaat
Bosch logo 3

Kiezen voor de looks van Bosch

Kiezen voor de ideale keukenapparatuur is geen makkelijke opgave. Keukenapparatuur moet aan veel eisen voldoen. Gebruiksgemak, duurzaamheid en natuurlijk ook design. De apparatuur van Bosch biedt al deze eigenschappen. Met de keukenapparatuur van Bosch zet u in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel.

De looks van de Bosch keukenapparatuur zijn een klasse apart. Inbouwapparatuur is nog nooit zo mooi geweest in een keuken. Hoe groot of klein een keuken ook is, er is altijd een Bosch apparaat dat perfect past. Met Bosch vertrouwt u daarnaast op kennis en vakmanschap. Jarenlange ontwikkeling draagt bij aan de kwaliteit van de diverse keukenapparaten.

Koken wordt kinderspel met de accent line van Bosch

Bosch accentline vanginkelkeukens koken

Bosch maakt koken graag leuker en makkelijker. De accent line van Bosch is daar een puur voorbeeld van. Alle apparaten uit deze lijn zijn uitgerust met prettige extra’s. Het beste resultaat in de keuken is daarmee in een handomdraai bereikt. Of het nu gaat om een stoomoven om snelle en gezonde maaltijden klaar te stomen, een inductie- of keramische kookplaat of een ingebouwde koffiemachine. De apparatuur uit de accent line van Bosch ziet er piekfijn uit.

Bosch accentline vanginkelkeukens bediening carbon black

De nieuwe accent line serie van Bosch is uitgevoerd in Carbon Black. Het design van deze serie is werkelijk waar verbluffend. Het gemak om de apparatuur te combineren is groot. De accent line sluit naadloos aan op de mooiste kastenwanden en pronkt mooi op diverse kookeilanden. De hoogte van de displays en de bedieningspanelen zijn bij alle producten uit de accent line gelijk. Dankzij dit strakke en consequente design sluiten alle ovens, espressoapparaten, warmhoud- en vacumeerladen perfect op elkaar aan. Daarnaast passen ze uitstekend in het design van de overige apparatuur uit deze serie, zoals de inductiekookplaten en afzuigsystemen.

Bosch accentline vanginkelkeukens showroom

Ontdek Bosch apparatuur in ons Experience Center

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Keuken Experience Center. Ontdek hier onder andere keukenapparatuur van Bosch, Miele, Gaggenau, BORA en Siemens.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten

Warme beige DecoLegno keuken

Keuken met Fenix en mat zwart

Een strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk

Sfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur