Skip to main content

Een zwarte houten keuken met stijl en karakter

Wanneer je binnenstapt in de sfeervolle zwarte houten keuken met marmer van de familie Mulder, voel je direct dat elke keuze met zorg en aandacht is gemaakt. Dit is geen showroom; dit is een plek waar geleefd en natuurlijk gekookt wordt.

Een symmetrische greeploze keuken

De zwarte houten keuken met marmer is een prachtig voorbeeld van minimalisme en bewijst dat minder echt meer kan zijn. De semi greeploze keuken, met zijn symmetrische, zwarte kasten, geeft de ruimte een gevoel van rust en ruimtelijkheid. Dit wordt nog eens versterkt door de strakke, parallel keukenopstelling.

Het is een praktische, maar vooral ook warme keuken die zegt: hier wordt met plezier gekookt.

Composiet marmerlook keukenblad

Het marmerlook keukenblad in beige composiet biedt een vleugje luxe. Bovendien vult het de zwarte kleur van de houten keuken prachtig aan.

Het marmeren werkblad is praktisch voor dagelijks gebruik en makkelijk schoon te maken. Ook bewijst het praktische composiet keukenblad dat stijl niet opgeofferd wordt voor functionaliteit.

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze zwarte houten keukens met uw eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Van Ginkel keuken showroom in Barneveld

Een speelse keuken achterwand met gouden hexagon tegels

De gouden hexagon tegels op de keuken achterwand brengen een speelse flair in de moderne zwarte keuken. Het is een gedurfde zet, maar eentje die zeer goed uitpakt.

De hexagon tegels passen perfect bij de lichte kleuren van het marmerlook keukenblad en de donkere kleuren van de houten keuken. Maar bovenal geeft het de zwarte design keuken een eigenzinnig karakter.

Naadloos weggewerkte keukenapparatuur

De high-end keukenapparatuur van Bosch staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De apparatuur is naadloos weggewerkt in de moderne greeploze keuken. Hierdoor behoudt de ruimte zijn strakke, minimalistische afwerking. 

De Bora X Pure kookplaat met geïntegreerde afzuiging zorgt voor een frisse keuken. Elke dag opnieuw. De chromen Quooker is het toonbeeld van dagelijks gemak en is ondertussen niet meer weg te denken uit moderne keukens.

De zwarte keuken met hout en marmer is een treffend voorbeeld van hoe modern design een keuken kan definiëren. De moderne greeploze keuken straalt zowel stijl als functionaliteit uit. Elk detail draagt bij aan het creëren van een uitnodigende atmosfeer. 

Dit is een stijlvolle design keuken die meer is dan een kookruimte. Het is een plek waar stijl en gemak samenkomen.

Zwarte keuken inspiratie opdoen in onze showroom?

Kom langs in onze keuken showroom in Barneveld voor meer keuken inspiratie. Ontdek de mogelijkheden voor uw eigen zwarte houten keuken met marmer.

Bekijk en voel de materialen en bespreek uw wensen met onze keuken experts. Samen ontdekken we hoe uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectEen strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk

  • Next ProjectEen warme houten Japandi keuken in Nijkerk