Skip to main content

De Japandi keuken: een toonbeeld van rust en stijl

Deze houten Japandi keuken in Nijkerk is een sfeervolle mix van warmte en rust. Een kenmerkend aspect van de Japandi stijl dat tot in detail is doorgevoerd in de luxe woonkeuken.

Bij het ontwerpen van de lichte houten keuken is gekozen voor een subtiele balans tussen Japans minimalisme en Scandinavische functionaliteit. Niet alleen kenmerkt deze houten Japandi keuken zich door strakke lijnen, maar ook door de kalme uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen.

Het resultaat: een woonkeuken die rust en sfeer uitstraalt. Daarbij voegt het warme eikenhout van de greeploze keuken een gevoel van warmte en natuurlijke schoonheid toe.

Het zandkleurig kookeiland: het hart van het huis

Centraal in het ontwerp: het zandkleurig kookeiland, met zijn zandkleurig composiet keukenblad, brengt een zachte, natuurlijke tint in de ruimte. Daardoor creëert de zandkleurige keuken een gevoel van openheid en lichtheid en voelt de ruimte groter en uitnodigender.

Het ruime kookeiland nodigt uit tot samen koken, terwijl de Bora X Pure kookplaat met afzuiging zorgt voor een naadloze integratie van design en functionaliteit. Dit luxe kookeiland maakt van de lichte keuken dan ook een echte woonkeuken, rondom waar het gezinsleven zich afspeelt.

Moderne luxe en innovatie in elke hoek

De houten keukenwand, afgewerkt met speelse, donkere hexagon tegels, vormt een spannend contrast. Dit contrast wordt vervolgens versterkt door de zwarte Quooker en bijpassende spoelbak. Zo brengen deze elementen een modern, luxe gevoel in de keuken.

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze zwarte houten keukens met uw eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Van Ginkel keuken showroom in Barneveld

De perfecte wijn op temperatuur: Liebherr wijnklimaatkast

Aan de wijnliefhebbers in het gezin is ook gedacht: er is een speciale plek gereserveerd in de vorm van een Liebherr inbouw wijnklimaatkast.

Deze Liebherr wijnkoelkast is niet alleen een stijlvolle toevoeging, maar ook een praktische. Zo blijven de favoriete wijnen van de familie altijd op de perfecte temperatuur bewaard.

Een stijlvolle afwerking: hoogwaardige Liebherr inbouwapparatuur

De familiekeuken in Nijkerk is verder uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur van Liebherr. Doordat de keukenapparaten vakkundig zijn weggewerkt in de houten kastwand, dragen ze bij aan het gestroomlijnde ontwerp van de moderne keuken.

Het eindresultaat in Nijkerk is een luxe houten keuken op maat die een plek is van rust en samenzijn voor de hele familie. Dit dankzij de combinatie van Scandinavisch design en Japans minimalisme.

Kortom, het resultaat is een design keuken waar kookplezier, warmte en stijl op een prachtige manier samen komen.

Japandi keuken inspiratie opdoen in onze showroom?

Kom langs in onze keuken showroom in Barneveld voor meer keuken inspiratie. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen houten Japandi keuken op maat.

Bekijk en voel de materialen en bespreek uw wensen met onze keuken experts. Samen ontdekken we hoe uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectSfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld

  • Next ProjectLuxe keuken in Ede: Toonbeeld van innovatief design