Skip to main content

Prachtig ontworpen, slim verbonden

Siemens

Siemens maakt culinaire ambities waar. De innovatie op het gebied van keukenapparatuur is bij Siemens groot. Siemens doet er dan ook alles aan om bij te dragen aan ultiem kookgemak. De technologie gaat ver en het design van de apparatuur is prachtig.

Technologie gaat razendsnel. Dat is niks nieuws. Bosch maakt gebruik van deze nieuwe technologieën om keukenapparatuur ingenieuzer, maar ook vooral praktischer en behulpzamer te maken. Zo zijn er verschillende Bosch-apparaten die eenvoudig in te stellen zijn op afstand.

Siemens vanginkelkeukens oven
Siemens vanginkelkeukens keukenapparatuur
Siemens vanginkelkeukens kookplaat

Geen gebrek in de keuken met Siemens

Siemens ontwikkelt hoogstaande en kwalitatieve keukenapparatuur. Van vaatwassers tot ovens en van koelkasten tot koffiezetapparaten: Siemens weet wat er nodig is in een keuken. Kookgemak staat voorop in de ontwikkeling en technologie van de keukenapparatuur van Siemens. De apparaten zijn gemakkelijk te bedienen en zelfs op een innovatieve manier aan elkaar te koppelen.

Koken wordt kinderspel met de accent line van Bosch

Siemens vanginkelkeukens kookplaat zones

Geen vooraf gedefinieerde kookzones

Laat de vorm en grootte van uw pannen niet bepalen waar u deze plaatst. Dit bepaalt u zelf dankzij de FreeInduction Plus kookplaat van Siemens. Praktisch wanneer u uitgebreid kookt, of een diner samenstelt voor een groot gezin.

Siemens vanginkelkeukens afzuigsystemen

Grote verscheidenheid afzuigsystemen

Zeer innovatieve geïntegreerde werkbladafzuiging houdt een keuken schoon. Niet alleen prettig tijdens het koken, maar zeker ook fijn bij het schoonmaken. Het downdraftAir systeem verschijnt op commando om stoom en vet te laten verdwijnen. Het modularAir systeem is zó klein dat er veel ruimte overblijft om daadwerkelijk te koken. Het inductionAir systeem is een afzuigingsysteem en inductieplaat één. Praktisch en erg mooi.

Siemens vanginkelkeukens passend

Finesse in design

De keukenapparatuur van Siemens is niet alleen praktisch, het ontwerp is ontzettend mooi. De prachtige apparatuur sluit aan op iedere keuken. De details zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Siemens garandeert daarmee kookplezier op elk vlak.

Siemens vanginkelkeukens showroom

Ontdek Siemens apparatuur in ons Experience Center

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Keuken Experience Center. Ontdek hier onder andere keukenapparatuur van Bosch, Miele, Gaggenau, BORA en Siemens.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten met Siemens apparatuur

Warme beige DecoLegno keuken

Een strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk

Stijlvolle moderne zwarte keuken | Nijkerkerveen

Greeploze kashmir keuken vol spannende contrasten | Barneveld

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur