Skip to main content

De kracht van een witte minimalistische keuken

In het gezellige Nijkerk hebben de Zuiddams een minimalistische witte keuken laten plaatsen die perfect past bij hun liefde voor design. Hun nieuwe keuken is een toonbeeld van moderne efficiëntie en stijlvolle eenvoud.

Het eerste wat opvalt in de keuken van de familie Zuiddam is het strakke, greeploze design. De moderne keuken straalt rust uit, terwijl de mat witte fenix afwerking de keuken een frisse, moderne uitstraling geeft. Kortom, de greeploze witte keuken benadrukt de schoonheid van eenvoud en zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

De rechte keukenopstelling en de afwezigheid van bovenkasten versterkt het gevoel van openheid en ruimtelijkheid. Toch zorgt aan de andere zijde van de keuken de hoge kastwand voor meer dan genoeg opbergruimte.

Composiet betonnen werkblad voor een subtiel contrast

Het betonlook composiet keukenblad en de bijpassende spatstrook brengen een subtiele textuur en contrast in de keuken. Deze elementen voegen niet alleen een praktische touch toe, maar ze versterken ook het minimalistische gevoel met hun natuurlijke uitstraling. 

Deze witte keuken met een betonlook blad is de perfecte mix van functionaliteit en stijl. Het betonnen keukenblad is niet alleen mooi, maar ook praktisch en makkelijk schoon te houden.

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze minimalistische witte keukens met uw eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Van Ginkel keuken showroom in Barneveld

Hoogwaardige keukenapparatuur van Siemens en Bora

De Zuiddams hebben gekozen voor Siemens inbouwapparatuur, naadloos verwerkt in de witte kastwand van de keuken. Dankzij de hoogwaardige keukenapparatuur wordt koken en bakken echt een plezier. Ook de innovatieve Bora X Pure kookplaat met afzuiging complementeert de strakke uitstraling van de mat witte keuken.

Verfijnde details: Chromen Quooker en zwarte wandspotjes

De chromen Quooker is een elegante, functionele toevoeging aan de keuken. Deze moderne kraan levert namelijk direct kokend water en past bovendien perfect in het strakke design. 

De zwarte wandspotjes zorgen voor sfeervolle en praktische verlichting. Ze geven een warm licht dat ideaal is tijdens het koken en tegelijkertijd versterken ze de moderne uitstraling van de witte greeploze keuken.

Een ruimte van rust en functionaliteit

Deze mat witte greeploze keuken is veel meer dan een plek om te koken. Het is een ruimte waar functionaliteit en design samenkomen. Elk element in deze minimalistische keuken draagt bij aan een gevoel van rust en orde, zoals de greeploze fronten tot het betonlook keukenblad.

De keuken van de Zuiddams in Nijkerk laat zien hoe minimalisme kan leiden tot een prachtige en functionele ruimte. Hun keuze voor een witte keuken met betonlook aanrechtblad en hoogwaardige keukenapparatuur heeft geresulteerd in een moderne design keuken die zowel stijlvol als praktisch is. Het is een plek waar koken niet alleen makkelijk, maar ook een genot is.

Minimalistische keuken inspiratie opdoen in onze showroom?

Kom langs in onze keuken showroom in Barneveld voor meer keuken inspiratie en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen minimalistische witte keuken op maat.

Bekijk en voel de materialen en bespreek allereerst uw wensen met onze keuken experts. Zo ontdekken we samen hoe uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectWalnoot keuken met Dekton Khalo werkblad

  • Next ProjectSfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld