Skip to main content

Opvallende schoonheid

Marmeren Keukens

Eeuwenoud, glanzend materiaal met historische pracht. Dat is marmer. Marmeren keukens zijn elegant en kenmerken zich met opvallende schoonheid. Met marmer in de keuken kunt u alle kanten op. Het bijzondere natuursteensoort heeft een prachtige afwerking en de hardheid van het materiaal maakt het ontzettend gewild. Diversiteit in kleurschakeringen, diktes en dieptes zorgen dat we het materiaal bij nagenoeg iedere stijl keuken perfect kunnen laten aansluiten. Volledig naar uw wens realiseren wij uw marmeren keuken. Precies zoals u dat wilt.

Marmeren keuken met hoogglans keukenfrontjes
Marmeren keuken 6
Marmeren keuken 5
Klassiek moderne marmeren keuken 4
Robuust marmeren keuken gaggenau apparatuur

MARMEREN KEUKENS MET UNIEKE ADERPATRONEN

Marmer heeft zijn stijlvolle looks voornamelijk te danken aan de natuurlijke, karakteristieke aderpatronen die het materiaal vertoond. Deze aderpatronen die in het gemetamorfoseerd kalksteen te zien zijn, maken ieder stuk marmer en daarmee iedere marmeren keuken uniek. Naast marmer zijn onze keukens in vele andere uitvoeringen te realiseren. Laat u inspireren!

Een stijlvol geheel van marmer

Marmeren keukens komen pas écht tot leven in perfecte cohesie met een interieur. De samenwerking met Eigenstijl Wonen maakt dat we niet alleen van uw keuken, maar van uw gehele woning een sensationeel plaatje kunnen maken.

Moderen witte keuken met eiland
Alle smaken behouden. Alle vitamines bewaren. De perfecte knapperige beet van een wokgerecht creëren. Dat kan alleen met een uitblinkende wokbrander. Leverbaar voor op diverse modellen.
Quooker; de kraan die alles kan. Koud water, warm water, 100°C kokend water en bruisend water. Allemaal mogelijk vanuit één Quooker-kraan. Een handige en veilige keuze voor ieder huishouden.
Onze nauwe samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt dat wij uw persoonlijke styling wensen volledig kunnen realiseren. Moderne lampen van verschillende merken, passend bij ieders persoonlijke smaak.
Rustig ontbijten, de krant lezen of een goed gesprek voeren. Heerlijk aan de bar op een stijlvolle, moderne barkruk. Onze nauwe samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt dat wij uw persoonlijke interieurwensen volledig kunnen realiseren
Snelle en perfecte resultaten. Dat is waar deze Miele ovens om draaien. Uitgerust met een roestvrijstalen PerfectClean interieur, digitale klok en combinatieprogramma’s.

Laat u inspireren door onze marmeren keukens

Sfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld

Een warme houten Japandi keuken in Nijkerk

Luxe keuken in Ede: Toonbeeld van innovatief design

Luxe taupe keuken met marmer blad in Barneveld

Miele keukens experience center

Alleen het beste is goed genoeg. Zeker in marmeren keukens

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE KRAAIJ

"De combinatie van het marmeren aanrechtblad en de handgeschilderde hoogglans keuken zorgt voor luxe en exclusiviteit."

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Keukendesigners
Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Montage team
Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele
Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Score
Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik