Opvallende schoonheid

Marmeren Keukens

Eeuwenoud, glanzend materiaal met historische pracht. Dat is marmer. Het gebruik van marmer in de keuken creëert elegantie en opvallende schoonheid. Met marmer in de keuken kunt u alle kanten op. Het bijzondere natuursteensoort heeft een prachtige afwerking en de hardheid van het materiaal maakt het ontzettend gewild. Diversiteit in kleurschakeringen, diktes en dieptes zorgen dat we het materiaal bij nagenoeg iedere stijl keuken perfect kunnen laten aansluiten. Volledig naar uw wens realiseren wij uw marmeren droomkeuken. Precies zoals u dat wilt.

KARAKTERISTIEKE ADERPATRONEN

Marmer heeft zijn stijlvolle looks voornamelijk te danken aan de natuurlijke, karakteristieke aderpatronen die het materiaal vertoond. Deze aderpatronen die in het gemetamorfoseerd kalksteen te zien zijn, maken ieder stuk marmer en daarmee iedere keuken uniek. Naast marmer zijn onze keukens in vele andere uitvoeringen te realiseren. Laat u inspireren!

Massief eiken

Fenix

MDF mat

Fineer eiken

Robuust composiet

Robuust gescheurd eiken

Kunststof zwart eiken

Dexton

Composiet in betonlook

Wit hoogglans greeploos

MDF Mat greeploos

Stijlvol geheel

Een marmeren keuken komt pas écht tot leven in perfecte cohesie met uw interieur. De samenwerking met Eigenstijl Wonen maakt dat we niet alleen van uw keuken, maar van uw gehele woning een sensationeel plaatje kunnen maken.

Alle smaken behouden. Alle vitamines bewaren. De perfecte knapperige beet van een wokgerecht creëren. Dat kan alleen met een uitblinkende wokbrander. Leverbaar voor op diverse modellen.
Quooker; de kraan die alles kan. Koud water, warm water, 100°C kokend water en bruisend water. Allemaal mogelijk vanuit één Quooker-kraan. Een handige en veilige keuze voor ieder huishouden.
Onze nauwe samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt dat wij uw persoonlijke styling wensen volledig kunnen realiseren. Moderne lampen van verschillende merken, passend bij ieders persoonlijke smaak.
Rustig ontbijten, de krant lezen of een goed gesprek voeren. Heerlijk aan de bar op een stijlvolle, moderne barkruk. Onze nauwe samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt dat wij uw persoonlijke interieurwensen volledig kunnen realiseren
Snelle en perfecte resultaten. Dat is waar deze Miele ovens om draaien. Uitgerust met een roestvrijstalen PerfectClean interieur, digitale klok en combinatieprogramma’s.

Laat u inspireren door onze keukens

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE KRAAIJ

"De combinatie van het marmeren aanrechtblad en de handgeschilderde hoogglans keuken zorgt voor luxe en exclusiviteit."

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik