Skip to main content

Moderne MDF keuken

In Amersfoort heeft Van Ginkel Keukens een moderne MDF keuken mogen plaatsen. Het werkblad heeft een wit marmer-look wat zorgt voor een mooi contrast met de rest van de keuken. De kastenwand van de moderne keuken is in een rechte opstelling geplaatst. Om meer ruimte te creëren is daarnaast een kookeiland toegevoegd.

Het was de wens van de familie om een woonkeuken te creëren waarbij de keuken in contact staat met het eetgedeelte. Bij het kookeiland kan de familie heerlijke maaltijden bereiden en tegelijkertijd kletsen met familie en vrienden aan de eettafel.

De familie heeft voor hoogwaardig keukenapparatuur gekozen in de moderne MDF keuken. Zo is er een Miele stoomoven en heteluchtoven geïntegreerd in de kastenwand. Voor het bereiden van culinaire maaltijden heeft Van Ginkel Keukens een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst. Daarnaast mogen een heuse wijnkoeler en een kokendwaterkraan van Quooker niet ontbreken.

Quote

De modern keuken is voorzien van zwarte inbouwapparatuur van Miele. De heteluchoven, de stoomoven en de Bora kookplaat maken het bereiden van  heerlijke maaltijden een genot.

  • Previous ProjectZwarte houten keuken | Friesland

  • Next ProjectZwarte houten keuken | Kootwijkerbroek