Skip to main content

Zwarte houten keuken

In een prachtige vrijstaande woning in Kootwijkerbroek heeft Van Ginkel Keukens een zwarte houten keuken met kookeiland mogen plaatsen. De zwarte keuken is centraal in de woning geplaatst en dient als een sfeervolle ontmoetingsplek in de woning. 

De zwarte keuken bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Enerzijds de zwarte houten wandkasten waar een zee aan opbergruimte is gecreëerd. Anderzijds het kolossale kookeiland met bar gedeelte waar ruimte is voor de hele familie om te tafelen en te borrelen.

De zwarte keukenapparatuur is onopvallend in de kastenwand verwerkt. Zo is er een stoomoven en heteluchtoven van Miele in de kolossale zwarte keuken te vinden. Maar ook de wijnkoeler mag niet ontbreken. De wandtegels die geplaatst zijn achter de kokendwaterkraan van Quooker breken het geheel en trekken de aandacht. 

Voor de culinaire liefhebbers binnen de familie is er voor een Bora kookplaat gekozen. Naast de hoge kwaliteit en het strakke designs, geeft de Bora kookplaat schone lucht middels een geïntegreerde afzuiging.

Quote

“Wat een heerlijk gevoel om samen met vrienden en familie te tafelen en te borrelen aan ons kolossale kookeiland met bar gedeelte.

  • Previous ProjectModerne MDF keuken | Amersfoort

  • Next ProjectLuxe marmeren keuken | Nijkerk