Skip to main content

Natuurlijke materialen en krachtig design

Japandi keukens

Op zoek naar een keuken die aansluit op de laatste woontrends, een rustige en natuurlijke uitstraling heeft en de mooiste kleuren en materialen uit Scandinavië en Japan combineert? Overweeg dan zeker om voor een Japandi keuken te kiezen. De lichte kleuren en prachtige, natuurlijke materialen die samen een Japandi keuken vormen, zorgen voor een serene rust in huis. Toch is er in deze keukenstijl volop ruimte voor luxe en design. Rust, eenvoud, kracht en design: een Japandi keuken combineert het beste van alles.

Japandi keukens van ginkel keukens barneveld
Japandi keukens van ginkel keukens barneveld 003
Japandi keukens van ginkel keukens barneveld 008
japandi keuken van ginkel keukens barneveld 4
Japandi keukens van ginkel keukens barneveld 009

Japandi keukens: natuur in zijn puurste vorm

De inspiratie voor de materialen, kleuren en vormen van een Japandi keuken komt voort uit het mooiste design uit twee verschillende werelddelen. Japan en Scandinavië spelen samen de hoofdrol in deze prachtige keukenstijl. In zowel Scandinavisch design als Japans design, zijn veel natuurlijke materialen en kleuren te ontdekken. Wie denkt dat een Japandi keuken saai is, heeft het mis! Lichte houttinten worden zonder problemen gecombineerd met groene en blauwe accenten. Waar Scandinavische designers zich vooral richten op minimalisme, putten Japanse ontwerpers veel kracht uit contrasten. De combinatie van beiden is daardoor weergaloos.

De mooiste Japandi keukens

Bent u op zoek naar een keuken met een natuurlijke en unieke uitstraling? Kom langs bij Van Ginkel Keukens in Barneveld. We vertellen u graag meer over de prachtige Japandi keukenstijl. De natuur levert de materialen, de ontwerpers van Van Ginkel Keukens de mooiste Japandi keukens. 

Japandi keukens van ginkel keukens barneveld 007
Rustige kleuren en natuurlijke materialen: een Japandi keuken heeft het allemaal! Houtsoorten in lichte tinten, organische vormen en lichte tinten sluiten perfect aan op de Japandi stijl. Ervaar adembenemend keuken-design in zijn puurste vorm.
Elke dag genieten in een oase van rust, waarin elk detail klopt en kleuren op elkaar zijn afgestemd. Ontzettend trendy, nooit saai en heerlijk puur: een Japandi keuken combineert het allemaal.
Trendy, smaakvol, levendig en toch sereen. Organische vormen dragen bij aan een pure en ontspannen uitstraling in een keuken. Inspiratie uit de natuur, verweven met prachtig design.
Door te spelen met organische vormen en kleuren, ontstaat een krachtig geheel. Een Japandi keuken leent zich hier uitstekend voor. Door kleuren op elkaar af te stemmen ontstaat geen overdaad.
Een Japandi keuken leent zich uitstekend voor verschillende keukenopstellingen, die alles behalve saai zijn. In deze prachtige Japandi keuken, kozen wij voor een organische vorm keukentafel op maat. Aansluitend op de keuken en passend in de stijl.
De rust behouden in een Japandi keuken, doen we onder andere door meubels en accessoires af te stemmen op het geheel. De combinatie van hout en prachtige, lichte stoffen is fenomenaal. Hiermee creëren wij, samen met Eigenstijl Wonen, eenheid en rust in iedere Japandi keuken.

Laat u inspireren door onze Japandi keukens

Luxe keuken in Ede: Toonbeeld van innovatief design

Luxe taupe keuken met marmer blad in Barneveld

Landelijke keuken in unieke kleur

Monochrome design keuken | Voorthuizen

Zwarte houten keuken | Kootwijkerbroek

Kunststof houten keuken met hoogwaardige apparatuur | Barneveld

Miele keukens experience center

Alleen het beste is goed genoeg in een Japandi keuken

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE DE GRAAF

“Deze keuken heeft het allemaal. Een grote Amerikaanse koelkast. Een geïntegreerde koffiemachine. Alles perfect passend in het design van ons huis.”

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Keukendesigners
Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Montage team
Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele
Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Score
Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik