Skip to main content

Eindeloos ontwerpen

Design keukens

Een genot voor het oog, comfortabel én innovatief. Design keukens ontstaan vanuit onbegrensde fantasieën. Strak afgewerkte lijnen, of toch liever rondere vormen? Creëer stijlvolle elegantie met uw favoriete kleuren, of houdt het clean en kies voor spierwit. Het kan, allemaal. Onze designers geven u graag inspiratie en tekenen uw verbeelding graag uit op papier.

Zwarte bora kookplaat 43
Zwarte design keuken siemens
Zwarte quooker kraan 45
Gaggenau rvs koelkast 3
Pitt cooking kookplaat

Doe het eens anders, kies voor een design keuken

Laat uw designfantasie tot leven komen. Het is de creatie van úw design keuken. Hoogglans keukenlades? Een designkoelkast uitgevoerd in rvs? Heeft u een specifieke design keuken op het oog, of wordt uw keuken persoonlijk en uniek? Laat het ons weten, wij helpen graag.

Een stijlvol geheel, een keuken met design

Een design keuken is onderdeel van een groter geheel. Van een totaalinterieur dat klopt. Want dat verdient iedere design keuken. En niet geheel onbelangrijk: u! Onze samenwerking met Eigenstijl Wonen maakt uw interieur tot een perfect geheel.

Zwarte design keuken fenix
In samenwerking met Eigenstijl Wonen perfectioneren wij graag de styling van uw keuken. Design stoelen van verschillende merken, voor een totaalinterieur dat klopt.
Quooker; de kraan die alles kan. Koud water, warm water, 100°C kokend water en bruisend water. Allemaal mogelijk vanuit één Quooker-kraan. Een handige en veilige keuze voor ieder huishouden.
Zwart is het nieuwe wit. Zwart is niet meer weg te denken uit designkeukens. In apparatuur, meubels en werkbladen is zwart verrassend mooi. Chique en prachtig te combineren in vrijwel elk interieur.
De nieuwste, meest geavanceerde technieken zorgen dat afzuiging niet meer zichtbaar hoeft te zijn in uw keuken. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Laat u inspireren door onze design keukens

Luxe keuken in Ede: Toonbeeld van innovatief design

Luxe taupe keuken met marmer blad in Barneveld

Landelijke keuken in unieke kleur

Monochrome design keuken | Voorthuizen

Zwarte houten keuken | Kootwijkerbroek

Kunststof houten keuken met hoogwaardige apparatuur | Barneveld

Miele keukens experience center

Alleen het beste is goed genoeg bij een design keuken

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE DE GRAAF

“Deze keuken heeft het allemaal. Een grote Amerikaanse koelkast. Een geïntegreerde koffiemachine. Alles perfect passend in het design van ons huis.”

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Keukendesigners
Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Montage team
Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele
Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Score
Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik