Skip to main content

De mix van stijlen en materialen zorgen voor een prachtig geheel

Een mix van stijlen, een opvallende kleur en veel landelijke elementen: dat is hoe de woonkeuken van de familie Runge uit Barneveld het beste te omschrijven is. Van Ginkel Keukens ontwierp en plaatste deze riante en sfeervolle keuken in een nieuwbouw tweeondereenkapwoning in Barneveld. 

Landelijke stijl keuken 

De keuken van deze familie uit Barneveld is een mix tussen verschillende keukenstijlen. Toch zijn diverse landelijke elementen duidelijk herkenbaar, zoals de vorm van de wasbak en de hoge buffetkasten met glas. Moderne elementen zijn ook terug te vinden: zoals het stalen frame voorzien van wagonhouten planken dat boven het keukeneiland is gerealiseerd. 

Riante woonkeuken met veel opbergruimte

De opbergruimte in deze keuken is zeer ruim. Dat maakt onze keuken zeker tot een fijne leefkeuken voor de familie Runge uit Barneveld. Kleuren en materialen dragen bij aan de sfeer van iedere keuken. Het vinden van de perfecte kleur was voor deze familie dan ook een flinke uitdaging. Uiteindelijk is gekozen voor een unieke kleur lentegroen. 

Lees meer over de keuze voor deze kleur in het keukenverhaal van de familie Runge.  

Van alle gemakken voorzien 

De eigenaren van deze keuken in Barneveld houden van koken en bakken. De keuken is daarom van alle gemakken voorzien. De combi-stoomoven en een combimagnetron worden dan ook goed gebruikt. Ook een ruime wijnklimaatkast maakt onderdeel uit van de keukenapparatuur. 

Quote

“De keuze voor deze lichte kleur is gewaagd. We zijn er nog altijd ontzettend blij mee”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectLuxe hotel chique keuken in warme tinten

  • Next ProjectModerne lichte keuken, waarin elk detail klopt