Nostalgisch design

Landelijke keukens

Landelijke keukens wekken nostalgie op. Nostalgie, maar dan verpakt in een modern jasje. Waar kookplezier, design en authenticiteit hand in hand gaan. Bereid majestueuze diners zonder barrières. Ervaar de robuuste rust van een betonnen werkblad of laat het water stromen uit klassieke bronskleurige kranen. Uw keukenverlangens zetten wij graag om in schitterende keukendesigns.

Verfijn en perfectioneer

Ervaar het thuisgevoel van een landelijke keuken met robuust eikenhout. Van handgeschilderde lades tot granieten keukenbladen… Van Ginkel Keukens helpt graag om uw persoonlijke wens werkelijkheid te maken.

Robuust composiet werkblad

Massief eiken

MDF hoogglans handgeschilderd

Geborsteld eiken

Geborsteld fineer eiken

Composiet in betonlook

Antraciet composiet werkblad

Composiet werkblad

MDF Hoogglans handgeschilderd

Robuust gescheurd eiken

Noten donker front

Robuust eiken

Totaaldesigns

Uw droomkeuken is pas compleet met een passend interieur. Onze samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt voor een perfect geheel en de juiste balans. Kookplezier en design gaan bij ons hand in hand.

Quooker; de kraan die alles kan. Koud water, warm water, 100°C kokend water en bruisend water. Allemaal mogelijk vanuit één Quooker-kraan. Een handige en veilige keuze voor ieder huishouden.
Onze nauwe samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt dat wij de styling van uw keuken optimaal kunnen perfectioneren. Barkrukken die kloppen bij het droominterieur wat u voor ogen heeft.
Robuust en natuurlijk. Houten keukens, gemaakt van puur materiaal, zijn gecreëerd voor een natuurlijke, enigszins ruige uitstraling. Maak van uw dromen werkelijkheid.
Miele stoomoven. Snel, lekker en gezond koken. Door een gerecht te bereiden met stoom, behoud het vitamines, mineralen en smaak. Dat is grenzeloos genieten in eigen keuken.
PITT cooking: zoals koken is bedoeld. Prachtig om te zien, fantastisch om op te koken. Gaspitten rechtstreeks geplaatst op uw favoriete aanrechtblad. Puur, krachtig en efficiënt.

Laat u inspireren door onze keukens

Stoere betonlook keuken met Miele apparatuur | Ede

Open massief houten keuken met petrol kleurtinten | Ede

Kunststof keuken met unieke houtstructuur | Barneveld

Greeploze keuken vol spannende contrasten | Barneveld

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE KOELEWIJN

"Pitt cooking is prachtig om te zien en maakt van het kookeiland een praktische en fijne plek"

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik