Skip to main content
VAKMANSCHAP SINDS 1958

OVER ONS

Dagelijks plezier, een passie voor hoogstaande keukens en buitengewoon vakmanschap: dat is Van Ginkel Keukens in een notendop. Al ruim 60 jaar! Bovendien vinden we dat iedereen “maximaal kookplezier” en “eersteklas designs” verdient. Zo creëren wij ook úw ultieme keuken.

team van ginkel keukens
John

John

Tja…… John van Ginkel, wie kent hem niet.
Een soort van column schrijven? Kennis maken met? Nee, dat is niets voor John, en is eigenlijk ook helemaal niet nodig. John van Ginkel kennen we allemaal. Op zijn 16e vanuit de schoolbanken naar huis gestuurd.

Tja…… John van Ginkel, wie kent hem niet.
Een soort van column schrijven? Kennis maken met? Nee, dat is niets voor John, en is eigenlijk ook helemaal niet nodig. John van Ginkel kennen we allemaal. Op zijn 16e vanuit de schoolbanken naar huis gestuurd. Aan de slag als keukenmonteur bij zijn vader en heel veel en lang gewerkt in de keukenmontage. Inmiddels is John al zo’n 25 jaar de drijvende kracht bij Van Ginkel Keukens. Een netwerker pur sang. Voor iedereen een grap en een grol, en een lopende encyclopedie op het gebied van keukens.

Wordt het moeilijk? Dan vragen we John. Hij weet altijd de oplossing en is het puntje op de i van ons team. Naast onze werkgever is John ook ondernemer en wordt hij de hele week door geprikkeld om zijn bedrijf waar mogelijk te verbeteren en bij te sturen.

En o ja, wat John het liefst doet is nog iedere dag met enthousiaste klanten een prachtige keuken ontwerpen. Dat typeert John in een notendop.
Kent u hem nog niet? Uiteraard van harte welkom in onze showroom om samen met John of met zijn team een kopje koffie te drinken.

Team van Ginkel

Evert

Evert

Nooit gedacht “keukenboer” te worden.
Mijmerend over het laatste deel van mijn jeugd en de bijbehorende opleidingen die ik genoten heb realiseer ik me nooit echt een beroepskeuze te hebben gemaakt.

Nooit gedacht “keukenboer” te worden.
Mijmerend over het laatste deel van mijn jeugd en de bijbehorende opleidingen die ik genoten heb realiseer ik me nooit echt een beroepskeuze te hebben gemaakt. Juist wanneer je eigen kinderen groter worden en keuzes moeten maken in hun opleiding komen zulke momenten terug.

Wanneer je opgroeit in een groot gezin verdwijn je snel tussen broers en zussen, en ja, daar is opeens het moment. Wat ga jij doen na je schooltijd. Ik had werkelijk geen idee!

Als afsluiting van de toenmalige MBO opleiding was het de bedoeling om de laatste 10 weken stage te gaan lopen. Maar als 16-jarige puber laat je dat natuurlijk op het einde aankomen.

Gelukkig bleek mijn moeder een keukencentrum te kennen op “De Valk” daar zou je het wel eens kunnen proberen. Het antwoord van John tijdens het telefoongesprek kan ik me nog herinneren als de dag van gisteren: “ja best, wanneer kom je”
Zo gezegd en gedaan. En na een stage van 10 weken bleek het keukenzaadje ook bij mij te hebben wortel geschoten.

Hoe besmet je een ander met het “keukenvirus”? Ja, dat is moeilijk. Het zelf ervaren is de beste leer. Het is bij mij inmiddels bijna 20 jaar geleden begonnen, en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. “Keukenboer” zijn is een prachtig beroep, met veel verschillende aspecten. Van het omtoveren van kale vierkante meters woning tot een prachtige keuken waar mensen zich thuis voelen.

Daar onderdeel van te mogen zijn is echt fantastisch en geeft heel veel energie!
Meer van mij weten? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Marconistraat 8 te Barneveld dan drinken we samen een kop koffie.

Cor

Cor

Service hoog in het vaandel.
Dan word je gevraagd om een column te schrijven en bedenk je bij jezelf wat typeert ons bedrijf?
Als 17 jarige jongen kwam ik werken bij van Ginkel keukens, nu 25 jaar later zit ik er nog steeds.

Service hoog in het vaandel.

Dan word je gevraagd om een column te schrijven en bedenk je bij jezelf wat typeert ons bedrijf?

Als 17 jarige jongen kwam ik werken bij van Ginkel keukens, nu 25 jaar later zit ik er nog steeds.

Al die jaren heb ik alle facetten van keukens meegemaakt, van verkoop, boekhouding, keukens inmeten, alles technisch uitwerken tot het inplannen van alles.

De verkoop is het mooiste deel van mijn vak, het leuke is met mijn lange loopbaan bij Van Ginkel, dat ik al aan meerdere generaties een keuken heb mogen verkopen. Kinderen van ouders die bij ons geslaagd zijn, of jonge stellen die een stap maken qua woning. Prachtig om te zien hoe klanten stappen maken naar een grotere woning en dat ons team weer voor ze aan de slag mag.

Samen met een hecht team en een club top monteurs proberen we de lijnen kort te houden.
Toen ik hier kwam werken lag de nadruk al op service, dat is tot op heden nog steeds niet veranderd! Het is voor ons een uitdaging om een 100% tevreden klant achter te laten die volop kan genieten van het eindresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Loop gerust eens binnen voor een kopje koffie!

Remco

Remco

Al meer dan 22 jaar keukenboer.
De afgelopen 7 jaar bent u mij misschien al wel eens tegen het lijf gelopen bij de keukenspeciaalzaak van de regio, genaamd: Van Ginkel Keukens.
Daarvoor werkte ik al 15 jaar in de keukenbranche.

Al meer dan 22 jaar keukenboer.
De afgelopen 7 jaar bent u mij misschien al wel eens tegen het lijf gelopen bij de keukenspeciaalzaak van de regio, genaamd: Van Ginkel Keukens.
Daarvoor werkte ik al 15 jaar in de keukenbranche waarbij ik over het algemeen alleen keukens verkocht.

Bij dit warme familiebedrijf zit ik volledig op mijn plaats en naast alleen de verkoop doen we ook zelf de bestellingen, service, planning, controle, administratie en ga zo maar door. Dit totaalplaatje sprak mij enorm aan. Ook het ontzorgen van een klant doen we met grote regelmaat, dit bestaat uit b.v. de oude keuken verwijderen, leidingen verleggen en het stuken van de wanden.

Naast de verkoop ben ik verantwoordelijk voor het bestellen van werkbladen en MDF wanden, het inmeten en het verwerken van de meetbrieven en opleveren van keukens als ze zijn geplaatst. De kers op de taart is dat moment om bij de klant een bloemetje te bezorgen en het eindresultaat te bewonderen.
De samenwerking met Eigen Stijl wonen maakt het plaatje helemaal compleet, ik loop regelmatig met de keukenklant mee om nog mooie barkrukken en/of verlichting bij de keuken mee te verkopen.

Voordat ik bij Van Ginkel Keukens aan de slag mocht gaan kwamen de woorden korting en actie vaak aan bod. De laatste jaren ben ik de keukens gaan waarderen om hun kwaliteit en de unieke ontwerpen. En ben het woord keukenboer nu pas echt gaan waarderen.
Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Van harte welkom!

Niels

Niels

Een nieuw gezicht, een uitbreiding op een hecht team! Het was afgelopen zomer dat ik per toeval een telefoontje kreeg of ik op gesprek wou komen bij van Ginkel met de gedachten “je weet nooit waar het schip strand”.

Een nieuw gezicht, een uitbreiding op een hecht team! Het was afgelopen zomer dat ik per toeval een telefoontje kreeg of ik op gesprek wou komen bij van Ginkel met de gedachten “je weet nooit waar het schip strand”. Zo gezegd zo gedaan, en na gesprek 1 is gesprek 2 snel gevolgd. Vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Vanaf 15 September 2021 ben ik werkzaam bij van Ginkel en vinden jullie mij veelal op ons kantoor aan de Marconistraat 8. Inmiddels zou ik me ook geen betere werkplek meer kunnen bedenken. De sfeer, collega’s alles klopt hier!

Mijn werkzaamheden zijn vooral het bestellen van de keukens en het controleren daarvan. Het is een uitdaging om elke keuken zo compleet mogelijk uit te leveren, en ik leer nog dagelijks heel veel over de ins en outs van de keukenwereld. Het is nooit te voorspellen hoe de dag gaat verlopen dat is wat het werk hier juist ook zo leuk maakt. Een tevreden klant dat is waar ik mijn energie vandaan haal! En af en toe een foto van een collega met het eindresultaat van een prachtige keuken kan ik enorm van genieten!

Wie weet spreken we elkaar in keer bij Van Ginkel Keukens in de showroom, u bent van harte welkom!

Richard

Richard

Aangenaam, Richard Konstapel is de naam. Al weer meer dan 14 jaar monteur bij dit keukencentrum. Herinner me nog als de dag van gisteren dat ik begon in een klein team. 3 man op kantoor en 4 monteurs op de weg.

Aangenaam, Richard Konstapel is de naam. Al weer meer dan 14 jaar monteur bij dit keukencentrum. Herinner me nog als de dag van gisteren dat ik begon in een klein team. 3 man op kantoor en 4 monteurs op de weg. Dat is tegenwoordig wel anders, inmiddels is het verdrievoudigd. Maar het is nog steeds een mooi bedrijf waar ik met veel plezier mijn afwisselende werk doe. Uiteraard met een leuke club collega’s waar ik elke dag met veel plezier mee samenwerk.

Het mooie van ons vak is dat wij misschien wel het belangrijkste stukje huis mooi maken, de plek waar het gezinsleven zich afspeelt, het is super dat wij als monteurs dat mogen realiseren. Je krijgt alle vertrouwen om een mooi eindresultaat neer te zetten.

Het leuke van Van Ginkel Keukens is voor mij ook dat het een plaatselijk bedrijf is. Veel klanten ken ik al vanuit mijn eigen netwerk of dat van mijn vrouw of dochters. Ik ben zelf in Barneveld opgegroeid en heb er altijd gewerkt, het is leuk om ook via mijn werk weer mensen tegen te komen en daar een mooie keuken te mogen monteren.

Groet Richard Konstapel

Arianne

Arianne

Liefde voor design, huizen en interieur zit in mijn bloed. Met een vader als architect wordt het met de paplepel in gegoten. Ik kan me de autoritten op de achterbank herinneren als de dag van gisteren. Om je heen kijkend en discussiërend over de huizen.

Liefde voor design, huizen en interieur zit in mijn bloed. Met een vader als architect wordt het met de paplepel in gegoten. Ik kan me de autoritten op de achterbank herinneren als de dag van gisteren. Om je heen kijkend en discussiërend over de huizen om ons heen, en mijmerend over het interieur. Hoe zou het er binnen uitzien? Past het bij het exterieur? Klopt de combinatie van kleuren?

Zo voelde de eerste stap binnen Van Ginkel Keukens als thuiskomen. Een warm bad, waar het draait om design, interieur en waar je de liefde voor keukens inademt. En sinds die eerste stap, ben ik niet meer weggegaan. Hoe gek het soms kan lopen, want binnen 2 uur had ik mijn baan en 3 dagen later begon ik!

Ondertussen zijn we drie jaar verder, en hoor ook ik tussen het interieur van Van Ginkel Keukens. Elke dag mag ik onze klanten meenemen in onze liefde voor keukens. Telefonisch en fysiek contact geeft me een energieboost en motivatie om onze liefde over te brengen aan onze klanten. En dat doe ik elke dinsdag t/m zaterdag.

Silvia

Silvia

’t Is alweer 14 jaar geleden dat ik, zittend aan mijn keukentafel, de vacature las in de Barneveldse Krant voor een administratief medewerker bij Van Ginkel Keukens. Een sollicitatiegesprek gepland en nog diezelfde ochtend een telefoontje dat ik welkom was.

’t Is alweer 14 jaar geleden dat ik, zittend aan mijn keukentafel, de vacature las in de Barneveldse Krant voor een administratief medewerker bij Van Ginkel Keukens. Een sollicitatiegesprek gepland en nog diezelfde ochtend een telefoontje dat ik welkom was. Zogezegd, zo gedaan!
In de showroom zul je mij trouwens zelden tegenkomen, maar achter de schermen ben ik in feite het sluitstuk achter elke keuken.
Mijn affiniteit met keukens? Het moet functioneel en praktisch zijn, maar ook een bepaalde uitstraling hebben. Bij Van Ginkel Keukens hebben we het allemaal en mede dankzij mijn creatieve, enthousiaste en meedenkende collega’s heb ik daar alle vertrouwen in. Ik kijk ernaar uit!!
Monteur van ginkel keukens

Eigen montageteam = maximale kwaliteit en service

Het team ‘Van Ginkel monteurs’ bestaat inmiddels uit zo’n 20 vakmannen. Dagelijks leveren zij een totaalplaatje voor onze klanten. Dat betekent dus niet alleen dat zij uw nieuwe keuken plaatsen… Ook de aansluiting van gas, water en licht hoort bij hun takenpakket. Ze verzorgen het tot in de puntjes, dus ook het stucwerk en de vloerverwarming wordt verzorgd. Alles voor een perfecte oplevering!

Lokale productie keukens - Over van ginkel keukens

Eigen werkplaats

Een Van Ginkel designer zou niet onbegrensd úw fantasieën vorm kunnen geven zónder een eigen werkplaats. Dankzij onze eigen werkplaats is alles mogelijk. Maatwerk ten voeten uit. Op deze plek, waar de mooiste keukencreaties ontstaan, wordt alles voorbereid om úw droomkeuken waar te maken.

Van ginkel keukens 60 jaar
Van Ginkel Keukens Showroom Barneveld 2

Al ruim 60 jaar goede service

Een familiebedrijf valt of staat bij een goede service. Althans, dat vinden wij! Daarom is ons er ook alles aan gelegen om een uitmuntende topservice te bieden. Wat er ook aan de hand is: ons team van vakmensen denkt mee en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer kan genieten van uw keuken. Dat is onze belofte aan u!

“Het draait allemaal om de persoonlijke aanpak. Het is voor Van Ginkel Keukens een absoluut hoogtepunt als we als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd.”

JOHN VAN GINKEL - EIGENAAR

Een impressie van onze showroom in Barneveld

Eigenstijl wonen referentie

Samen met Eigenstijl Wonen zorgen we voor het totaalplaatje

Of u nu een nieuwe keuken in uw bestaande inrichting wilt plaatsen, of een geheel nieuwe uitstraling wilt creëren… Samen met de stylisten van woonwinkel Eigenstijl Wonen klopt het totaalplaatje. Van vloer tot behang en van lamp tot bank. Een perfect geheel en juiste balans, genieten in stijl is onze norm.

Eigenstijl wonen mobiel