Skip to main content
VAKMANSCHAP SINDS 1958

OVER ONS

Dagelijks plezier, een passie voor hoogstaande keukens en buitengewoon vakmanschap: dat is Van Ginkel Keukens in een notendop. Al ruim 60 jaar! Bovendien vinden we dat iedereen “maximaal kookplezier” en “eersteklas designs” verdient. Zo creëren wij ook úw ultieme keuken.

Verkoopteam van ginkel keukens
Monteur van ginkel keukens

Eigen montageteam = maximale kwaliteit en service

Het team ‘Van Ginkel monteurs’ bestaat inmiddels uit zo’n 20 vakmannen. Dagelijks leveren zij een totaalplaatje voor onze klanten. Dat betekent dus niet alleen dat zij uw nieuwe keuken plaatsen… Ook de aansluiting van gas, water en licht hoort bij hun takenpakket. Ze verzorgen het tot in de puntjes, dus ook het stucwerk en de vloerverwarming wordt verzorgd. Alles voor een perfecte oplevering!

Lokale productie keukens - Over van ginkel keukens

Eigen werkplaats

Een Van Ginkel designer zou niet onbegrensd úw fantasieën vorm kunnen geven zónder een eigen werkplaats. Dankzij onze eigen werkplaats is alles mogelijk. Maatwerk ten voeten uit. Op deze plek, waar de mooiste keukencreaties ontstaan, wordt alles voorbereid om úw droomkeuken waar te maken.

Van ginkel keukens 60 jaar
Van Ginkel Keukens Showroom Barneveld 2

Al ruim 60 jaar goede service

Een familiebedrijf valt of staat bij een goede service. Althans, dat vinden wij! Daarom is ons er ook alles aan gelegen om een uitmuntende topservice te bieden. Wat er ook aan de hand is: ons team van vakmensen denkt mee en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer kan genieten van uw keuken. Dat is onze belofte aan u!

“Het draait allemaal om de persoonlijke aanpak. Het is voor Van Ginkel Keukens een absoluut hoogtepunt als we als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd.”

JOHN VAN GINKEL - EIGENAAR

Een impressie van onze showroom in Barneveld

Eigenstijl wonen referentie

Samen met Eigenstijl Wonen zorgen we voor het totaalplaatje

Of u nu een nieuwe keuken in uw bestaande inrichting wilt plaatsen, of een geheel nieuwe uitstraling wilt creëren… Samen met de stylisten van woonwinkel Eigenstijl Wonen klopt het totaalplaatje. Van vloer tot behang en van lamp tot bank. Een perfect geheel en juiste balans, genieten in stijl is onze norm.

Eigenstijl wonen mobiel