Beter is er echt niet

Miele keukenapparatuur

Design is één, grenzeloos koken is twee. Miele geeft u beide. Keukenapparatuur die perfect aansluit op uw esthetische én gebruikswensen. Kookplezier en design verenigen zich. Net zoals bij Van Ginkel Keukens. Niet voor niets vindt u bij ons een in-house Miele Experience Center.

Generatie 7000. Startpunt van pure magie

Instinctief koken op hoog niveau is nu bereikbaarder dan ooit. Welkom bij Miele’s Generatie 7000! Hier ontstaan de mooiste en meest hoogstaande gerechten op magische wijze. Volg uw zintuigen en laat de apparatuur voor u denken, niet andersom. Ervaar wat grenzeloze creativiteit en absolute vrijheid met u en uw gerechten doen.

3 lijnen. 3 accenten.

Vitroline

Glazen consistentie. Tijdloos. Altijd modern

Artline

Puur minimalisme. Greeploos. Perfecte integraties

Pureline

Horizontaal geaccentueerd. Meer glas. Opvallende greep

(G)astronomisch assortiment

Menig sterrenchef zal watertandend rondlopen in ons Miele Experience Center. Hier vindt u een gigantisch assortiment met de crème de la crème van Miele keukenapparatuur. Bereidt ook u binnenkort ook lachend de meest culinaire hoogstandjes?

Dialog ovens

Stoom ovens

Gewone ovens

Kookplaten

Two in One inductie

Vaatwassers

Koelingen

Koffiemachines

Wijnklimaatkasten

Afzuigkappen

Koken op 3-sterrenniveau door technologie

De revolutie heet Miele Dialog

Zelf koken, bakken en garen op sterrenniveau met Miele Dialog Ovens. Slimme ovens die zelf reageren op voedseltexturen en de bereiding hier individueel en automatisch op afstemmen. Bereid álle ingrediënten tegelijk, op de juiste manier. Subliem koken in eenvoud.

U wist niet dat het bestond

Ovens van Miele zijn uitgerust met uiterst innovatieve en handige functies. Om nagaren tegen te gaan koelen ze zichzelf terug na het tijdgestuurde bereidingsproces (TasteControl), laten ze u de kerntemperatuur van gerechten op afstand uitlezen (draadloze spijzenthermometer) en via de inbouwcamera kan u op afstand bekijken hoe het uw gerecht vergaat (FoodView). Dit schetst slechts een (klein) beeld van de mogelijkheden.

Inductie 2.0

Dankzij intelligente panherkenning plaatst u uw pan overal waar gewenst (FullFlex). Bovendien reguleert het systeem constant de temperatuur ín uw pan. Eén constante temperatuur voor een perfecte garing (TempControl). Techniek staat gelijk aan ultiem gemak.

Grootste Miele Kitchen Experience Center van Nederland

Van Ginkel keukens staat te boek als het grootste Miele Experience Center van Nederland. Ontdek en probeer meer dan 60 verschillende Miele keukenapparaten, opgesteld in onze showroom, waaronder de nieuwe en complete 7000 Generatie.

Ik wil een afspraak maken

Een greep uit onze projecten

Stoere betonlook keuken met Miele apparatuur | Ede

Open massief houten keuken met petrol kleurtinten | Ede

Kunststof keuken met unieke houtstructuur | Barneveld

Greeploze keuken vol spannende contrasten | Barneveld

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur