Skip to main content

Beter is er echt niet

Miele keukenapparatuur

Design is één, grenzeloos koken is twee. Miele keukenapparatuur geeft u beide. Het sluit perfect aan op uw esthetische én gebruikswensen. Kookplezier en design verenigen zich. Net zoals bij Van Ginkel Keukens. Niet voor niets vindt u bij ons een in-house Miele Experience Center.

Miele keukenapparatuur artline
Miele keukenapparatuur
Miele keukenapparatuur Artline
Miele keukenapparatuur witlogo

Miele Generatie 7000. Startpunt van pure magie

Instinctief koken op hoog niveau is nu bereikbaarder dan ooit. Welkom bij Miele’s Generatie 7000! Met deze Miele keukenapparatuur ontstaan de mooiste en meest hoogstaande gerechten op magische wijze. Volg uw zintuigen en laat de Miele keuken voor u denken, niet andersom. Ervaar wat grenzeloze creativiteit en absolute vrijheid met u en uw gerechten kan doen.

3 lijnen. 3 accenten.

Miele Vitroline

Glazen consistentie. Tijdloos. Altijd modern

Miele Artline

Puur minimalisme. Greeploos. Perfecte integraties

Miele Pureline

Horizontaal geaccentueerd. Meer glas. Opvallende greep

Een Miele keuken met Miele Generatie 7000 keukenapparatuur; er is geen betere. De kwaliteit en innovativiteit van Miele creëert esthetiek en functionaliteit. Voor ieder keukenontwerp is er briljante Miele Generatie 7000 keukenapparatuur. Er zijn drie verschillende lijnen met drie verschillende accenten.

De (g)astronomische Miele keuken

Menig sterrenchef zal watertandend rondlopen in ons Miele Experience Center. Hier vindt u een gigantisch assortiment met de crème de la crème van Miele keukenapparatuur. Bereidt u binnenkort ook lachend de meest culinaire hoogstandjes in uw Miele keuken?

Miele dialog oven

Dialog ovens

Miele stoomoven 01

Stoomovens

Miele oven 124

Gewone ovens

Miele kookplaat 32

Kookplaten

Miele twoinone inductie

Two in One inductie

Miele vaatwasser 03

Vaatwassers

Miele koelkast

Koelingen

Miele koffiemachines

Koffiemachines

Miele wijnklimaatkast

Wijnklimaatkasten

Miele afzuigkap

Afzuigkappen

Koken op 3-sterrenniveau door Miele technologie

Miele keukens

De revolutie heet Miele Dialog

Zelf koken, bakken en garen op sterrenniveau met Miele Dialog Ovens. Slimme ovens die zelf reageren op voedsel texturen en de bereiding hier individueel en automatisch op afstemmen. Bereid álle ingrediënten tegelijk, op de juiste manier. Subliem koken in eenvoud.

Miele keukenapparatuur bediening

De Miele keuken vol innovatie

Miele ovens zijn uitgerust met uiterst innovatieve en handige functies. Om nagaren tegen te gaan koelen ze zichzelf terug na het tijdgestuurde bereidingsproces (TasteControl), laten ze u de kerntemperatuur van gerechten op afstand uitlezen (draadloze spijzenthermometer) en via de inbouwcamera kunt u op afstand bekijken hoe het uw gerecht vergaat (FoodView). Dit schetst slechts een (klein) beeld van de mogelijkheden.

Miele keukens koken

Inductie 2.0 in de Miele keuken

Dankzij de intelligente panherkenning van de Miele kookplaat plaatst u uw pan overal waar gewenst (FullFlex). Bovendien reguleert het systeem constant de temperatuur ín uw pan. Eén constante temperatuur voor een perfecte garing (TempControl). Techniek staat in de Miele keuken gelijk aan ultiem gemak.

Miele keukenapparatuur artline

Grootste Miele Kitchen Experience Center van Nederland

Van Ginkel keukens staat te boek als het grootste Miele Experience Center van Nederland. Ontdek en probeer meer dan 60 verschillende Miele keukenapparaten, opgesteld in onze showroom, waaronder de nieuwe en complete 7000 Generatie.

BELEEF HET ZELF IN BARNEVELD

Een greep uit onze projecten met Miele keukenapparatuur

Al jarenlang kiezen veel van onze klanten voor kwalitatieve, stijlvolle Miele keukenapparatuur. Van Miele ovens tot Miele kookplaten, van Miele vaatwassers tot Miele koffiemachines. Met Miele kunt u flexibel koken, helemaal naar eigen smaak. Kijk mee met hoe een Miele keuken er uit kan zien.

Opvallende, moderne witte keuken

Luxe hotel chique keuken in warme tinten

Landelijke keuken in unieke kleur

Moderne lichte keuken, waarin elk detail klopt

Moderne woonkeuken in zwart eiken en kasjmier

Japandi-stijl keuken in sfeervol eiken

Antraciete, moderne keuken in karakteristieke woning | Barneveld

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur