Skip to main content

Gezond, praktisch en veelzijdig

Miele

Met een Miele stoomoven is gezond koken een feit. De stoomovens van Miele zijn ontzettend veelzijdig en blinken uit in kwaliteit. Elk gerecht stoomt een stoomoven van Miele zonder moeite gaar. Die moeite is er niet voor de oven, maar zeker ook niet voor u. Wie kiest voor Miele, treft jarenlang keukengemak.

De stoomovens en combi-stoomovens bieden een onovertroffen kwaliteit in iedere keuken. Het gebruiksgemak is zeer prettig en maaltijden staan in een mum van tijd op tafel. De combi-stoomoven van Miele is indrukwekkend. Met gemak bereid deze oven heerlijke gerechten. Zelfs overheerlijke zoetigheden als jam, sappen en gesmolten chocola stoomt deze oven in mum van tijd klaar. De Miele stoomoven uit de 7000 serie kan het letterlijk allemaal.

Miele vanginkelkeukens keuken
Miele vanginkelkeukens ovens
Miele vanginkelkeukens stoomoven
Miele keukenapparatuur witlogo

Kiezen voor de kwaliteit van Miele

Wie gaat voor kwaliteit, komt al snel uit bij de keukenapparatuur van Miele. Jarenlange ervaring en ontwikkeling maken de apparatuur van Miele praktisch, prettig, mooi en sterk. Miele maakt koken makkelijker en sneller. Het denkwerk neemt deze slimme combi-stoomoven grotendeels van u over. Gerechten staan binnen een handomdraai op tafel. Of het nu gaat om een culinair hoogstaand diner, of een eenpansgerecht voor een groot gezin: de Miele stoomoven kan het zonder problemen aan.

Koken wordt kinderspel met Miele

Miele vanginkelkeukens stoomovens

Kiezen voor gemak met Miele

Het leven is voor velen onder ons al druk zat. Koken gebeurt vaak op een tijd waarop het spitsuur is. De stoomovens van Miele voorkomen een hoop kookstress. Eten brandt niet aan en kan niet overkoken. Pannen zijn overbodig en vlees, vis, groenten en rijst bereidt de stoomoven met gemak. Alles bij elkaar, zonder smaken en geuren in elkaar over te laten lopen. Terwijl smaak, voedingswaarde en vitamines bewaard blijven.

Miele vanginkelkeukens vaatwasser

Uitblinkende vaatwas-capaciteiten

Miele blinkt niet alleen uit in stoomovens, ook met de vaat weet Miele raad. De vaatwassers van Miele staan niet voor niets bekend als de beste in hun klasse. De keuze op het gebied van vaatwassers is groot. Wat nog veel belangrijker is? Miele zorgt voor een feilloos schoon resultaat. Van borden tot glazen en van plastic tot keramiek: alle vaat wast Miele nauwkeurig schoon.

Miele vanginkelkeukens afwassen

Duurzaamheid en kwaliteit met een Miele vaatwasser

Afspoelen is met een Miele vaatwasser verleden tijd. Zet al uw borden direct in de vaatwasser. Glazen worden behandeld met de grootste nauwkeurigheid. Dat alles door de drie flexibele sproeiarmen die de vaat zowel aan de onder- als bovenkant stralend schoon maakt.

Water wordt met een Miele vaatwasser nooit meer onnodig verspild: de slimme vaatwasser stelt zelf een wasprogramma in op de vuilheid van de vaat. Daarmee is een Miele vaatwasser zuiniger dan wanneer u afwast met de hand. En dat alles in minder dan een uur met de ultieme was- en droogcyclus. Kiest u voor een vaatwasser van Miele, dan kiest u absoluut voor duurzaamheid en kwaliteit.

Miele vanginkelkeukens showroom

Ontdek Miele apparatuur in ons Experience Center

Van Ginkel keukens staat te boek als het grootste Miele Experience Center van Nederland. Ontdek en probeer meer dan 60 verschillende Miele keukenapparaten. Opgesteld in onze showroom, waaronder de nieuwe en complete 7000 Generatie serie.

Beleef het zelf in Barneveld

Een greep uit onze projecten met Miele apparatuur

Al jarenlang kiezen veel van onze klanten voor kwalitatieve, stijlvolle Miele keukenapparatuur. Van Miele ovens tot Miele kookplaten, van Miele vaatwassers tot Miele koffiemachines. Met Miele kunt u flexibel koken, helemaal naar eigen smaak. Kijk mee met hoe een Miele keuken er uit kan zien.

Keuken met Fenix en mat zwart

Prachtige moderne woonkeuken in Veenendaal

Opvallende, moderne witte keuken

Moderne lichte keuken, waarin elk detail klopt

Moderne woonkeuken in zwart eiken en kasjmier

Japandi-stijl keuken in sfeervol eiken

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Bekijk ook onze andere topmerken keukenapparatuur