Skip to main content

Onze schatkamer aan keukens

De showroom

Tientallen keukens in diverse stijlen. Robuust, modern, landelijk, design, klassiek, industrieel. Allemaal zorgvuldig vormgegeven en voorzien van de slimste apparaten. Onze showroom is een ware ontdekking voor liefhebbers van design, techniek en maatwerk.

Showroom keuken 1
Showroom keuken 2
Showroom keuken 3
Showroom keuken 4
Showroom keuken 5

De oorsprong

Granieten aanrechtbladen, daar is het mee begonnen. Uitgestald op een grasveld achter een schuur, ruim 60 jaar geleden. Van Ginkel senior heeft toen de basis gelegd voor ons prachtige familiebedrijf. Hoewel die tijd ver achter ons ligt, zijn onze kernwaarden hetzelfde gebleven.

Showroom keuken
OUDERWETS VERNIEUWEND

In 1958 was er weinig keuze; Een paar bladen, een selectie aan fornuizen en dat was het. Daar is vandaag nog maar weinig van over. In deze digitale tijd wordt u overspoeld met inspiratie en is het bijna te moeilijk om nog een keuze te maken. In onze showroom brengen we deze twee werelden samen. Als familiebedrijf steunen we op de decennialange kennis en ervaring die we hebben opgebouwd en brengen we moderne inspiratie in onze showroom. Als u dat wilt ontwerpen we samen de keuken van uw dromen. De keuken die past bij wie u bent en wat u doet.

Ontdek meer

Een steun en toeverlaat

Onze adviseurs zijn specialisten. Keukenspecialisten. Vakmensen die alles van keukens weten, van design tot techniek. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben ze aan een half woord genoeg. Ze begrijpen feilloos wat u met uw keuken wilt. Verrassen. Dat doen we steeds weer met onze keukens, creatief als we zijn.

Daarom ontwerpen we zo graag een keuken voor u. Op basis van uw wensen, smaak en mogelijkheden maken wij uw dromen waar. Want die verliezen we natuurlijk nooit uit het oog. Komt u langs om een rondje te maken in onze showroom? U bent van harte welkom.

Showroom keuken 6

Het perfecte plaatje

Prachtig, de keuken die Van Ginkel voor u laat maken. We gaan alleen graag verder dan de keuken. Zullen we het plaatje compleet maken? Met een eettafel die past bij het werkblad, met verlichting in dezelfde stijl als de keuken en met stoelen, een vaas, een schaal of een subtiel kleuraccent. We hebben alles in huis bij EigenStijl Wonen, de interieurspecialisten die in het souterrain onder onze showroom zijn gevestigd. Ook een bron van inspirerende ideeën, verrassende hoekjes en eindeloos veel woonaccessoires. Zo maken we van elke keuken een droomwereld en krijgt uw keuken nog meer een eigen gezicht en persoonlijke sfeer.

Maak een afspraak

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Keukendesigners
Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Montage team
Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele
Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Score
Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik