Waar strak en klassiek versmelten

Hoogglans keukens

Een keuken met hoogglans afwerking is hot. Combineer er lustig op los met graniet, composiet of keramiek. Hoogglans keukens geven een ongekende uitstraling. Zeker als u een hoogglans moderne keuken integreert in een klassieke setting, zoals een boerderij of een landhuis. Van Ginkel Keukens laat uw diepste keukenverlangens graag uitkomen, of zelfs overstijgen.

Persoonlijke touches maken het verschil

Materialen zoals marmer, staal of hout bieden een uitgelezen kans om een persoonlijke touch aan te brengen. Niets dat misstaat, mits ontworpen met finesse. Deze finesse is de passie van onze ontwerpers. Uw keukendroom is bij ons in goede handen.

Wit hoogglans

MDF wit hoogglans

MDF hoogglans handgeschilderd

Engelse keim kleur

MDF Hoogglans handgeschilderd

Completer dan compleet

Een keuken straalt pas écht in een passend interieur. Onze samenwerking met Eigenstijl Wonen zorgt voor die balans en het perfecte geheel. Kookplezier en eersteklas design vormen de basis voor al onze keukens.

Handgeschilderd hoogglans MDF in de speciale Engelse Keim kleur. Een oogverblindend geheel in combinatie met het werkblad en de apparatuur.
Wijn drinken met finesse. Iedere wijn drinken op de perfecte temperatuur. Het kan met een wijnkoeler in uw keuken. Wijnkoelers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.
Het werkblad en de afwerking van deze hoogglans keuken is van marmer. Het marmer, afkomstig uit Italië, geeft het geheel een zeer chique uitstraling.
De Novy afzuigkap: een afzuigkap met een inbouwhoogte van slechts 19,5 cm. Verkrijgbaar in het wit, zwart en rvs.
Rustig ontbijten, de krant lezen of een goed gesprek voeren. Allemaal aan de bar op een heerlijk zittende barkruk. In samenwerking met Eigenstijl Wonen creëren we graag samen met u een luxe en comfortabel interieur.

Laat u inspireren door onze keukens

Alleen het beste is goed genoeg.

Hoogwaardige keukenapparatuur geeft maximaal kookplezier, gemak én een eersteklas uitstraling. Bekijk, voel en probeer de modernste apparatuur in ons in-house Miele Keuken Experience Center. Ook van andere topmerken hebben wij de beste apparatuur. Een keuken, van alle gemakken is voorzien, is binnen handbereik.

Beleef het zelf in Barneveld
FAMILIE KRAAIJ

MDF Hoogglans handgeschilderde keuken in speciale Engelse Keim kleur.

Bekijk project

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Uw keuken, uw design

Keukendesigns voor maximaal kookplezier, passend bij uw interieur

Eigen montageteam

20 vakkundige monteurs voor een perfecte oplevering. Levenslange service

Miele Experience Center

Officiële en grootste Miele showroom van Nederland met de nieuwste series

Klantbeoordeling van 9,7

Én 60 jaar ervaring. Een exclusieve droomkeuken is binnen handbereik