Skip to main content

EEN STIJLVOLLE KEUKEN IN EEN SFEERVOLLE WONING

Welkom in deze sfeervolle Barneveldse woning, waar we deze zwarte, stijlvolle keuken hebben geplaatst en waar we in samenwerking met Eigenstijl Wonen de complete inrichting hebben verzorgd.  

De hoogglans keuken is handgeschilderd in zwart en is prachtig gecombineerd met het composieten werkblad in een marmerlook. Door de nauwe samenwerking met Eigenstijl Wonen sluit de keuken naadloos aan bij het volledige interieur. De meubels, de accessoires, de exclusieve Maretti Lighting lamp en de stalen deuren; alles draagt bij aan het modieuze en stijlvolle resultaat. 

De keuken heeft een belangrijke esthetische functie in deze woning, maar is daarnaast ook op alle vlakken functioneel ingericht. Zo zien we er de Miele Generatie 7000 apparatuur in terug. Deze apparatuur maakt instinctief koken op hoog niveau mogelijk. Hoogstaande gerechten kunnen in deze keuken dan ook op creatieve en magische wijze werkelijkheid worden. Het alledaags koken is en blijft zo echt een feest!

In deze keuken zien we ook de Novy plafondunit terug. Deze manier van afzuigen is revolutionair, innovatief, muisstil en maakt rustig koken in een zuivere omgeving mogelijk.

Quote
DE FAMILIE VAN GINKEL

Iedere dag is het heerlijk thuiskomen in onze nieuw ingerichte woning. We vinden het heerlijk om in onze fantastische keuken te werken.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectRobuuste keuken in een landelijke boerderij | Lunteren

  • Next ProjectRobuust houten keuken met betonlook werkblad | Barneveld