Skip to main content

Zo.. na een drukke dag zit u eindelijk in de auto op weg naar huis. Even snel in de app checken wat er nog in de koelkast ligt en gelijk met de Miele@Home app de oven alvast voorverwarmen. De Miele 7000 serie apparatuur biedt u deze mogelijkheden en.. nog veel meer! Dat wordt heerlijk thuiskomen!

Als we mogen dromen over de perfecte keuken, dan zien we daarin apparatuur terug die ons keer op keer verbaasd met ongenaakbare snufjes en mogelijkheden, we zien apparatuur die verbluffend goed past bij de uitstraling van de keuken en we zien dat diezelfde apparatuur ons ondersteunt bij het creëren van meesterlijke gerechten. 

Met de Miele keukenapparatuur kunnen al deze dromen maar zo eens werkelijkheid worden. De nieuwe generatie 7000 apparatuur combineert een strak en slim design met slimme en ingrijpende technologie waardoor er in de keuken pure magie ontstaat.

Miele 7000 Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld
Miele 7000 Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 2
Miele 7000 Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 3
Miele 7000 Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 5
Miele 7000 Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 6

Strak en slim Miele 7000 serie design

De Miele keukenapparatuur Generatie 7000 komt in drie verschillende lijnen met verschillende designs. De drie verfijnde design lijnen hebben alle drie unieke en verfijnde eigenschappen die het design tot leven laten komen.

De Miele Generatie 7000 VitroLine

De VitroLine heeft een groot glazen front met een feilloos bijpassende handgreep. De voorzijde van de handgreep is afgewerkt met glas in exact dezelfde leur als het bedieningspaneel en de deur. Naadloos loopt het handvat over in het glazen front.

Deze Miele keukenapparatuur is tijdloos en modern en verkrijgbaar in obsidiaanzwart, grafietgrijs en brilliant wit.

Miele 7000 Generatie Vitroline Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld

De Miele Generatie 7000 ArtLine

Greeploze Miele keukenapparatuur? De Miele Generatie 7000 ArtLine is volledig greeploos. Puur minimalisme, perfecte integratie en een naadloze aansluiting. 

De ArtLine serie blijft verbazen op het gebied van technologie. Zo kunt u door een ingebouwde sensortoets aan te raken de deurtjes openen en sluiten en heeft de ArtLine apparatuur geïntegreerde M Touch displays.

De Miele Generatie 7000 ArtLine apparatuur is verkrijgbaar in grafietgrijs en obsidiaanzwart.

Miele 7000 Generatie Artline Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld

De Miele Generatie 7000 PureLine

De PureLine keukenapparatuur van Miele is horizontaal georiënteerd met veel glas en opvallende robuuste handgrepen.  Deze PureLine serie combineert een transparant design met schitterende materialen en afwerkingen. 

De Miele Generatie 7000 PureLine vormt een harmonieus en functioneel eindresultaat.

Welke Miele keukenapparatuur wij u aanraden? De apparatuur die past bij uw interieur en bij uw wensen.

Miele 7000 Generatie Pure Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld

Ingrijpende Miele 7000 serie technologie

De binnenkant van de keukenapparatuur is minstens zo belangrijk als het strakke en slimme design. De Miele Generatie 7000 apparatuur zit daarom boordevol intuïtieve technologie en professionele creativiteit. Dat komt tot uiting in de bediening van de apparatuur, in de intelligente mogelijkheden en de ongekende vrijheden.

Hoe bedient u Miele keukenapparatuur?

We willen graag dat het ons zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom is de bediening van de diverse Miele Generatie 7000 keukenapparatuur allemaal gebaseerd op dezelfde logica. U kunt bij Miele apparatuur zelf de bediening kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

Optie 1 – M Touch

Een innovatief full-touch display. Eenvoudig en intuïtief te bedienen met een enkele vingertoets of ‘swipe’ over het display.

Optie 2 – M Touch S

Deze bedieningsoptie is gelijk aan de M Touch, alleen dan op een kleiner display weergegeven. 

Optie 3 – DirectSensor

Dit bedieningspaneel geeft functies en instellingen weer op vier regels. Via sensortoetsen eenvoudig te bedienen.

Optie 4 – DirectSensor S

Dit bedieningspaneel geeft functies en instellingen weer op een regel. Via sensortoetsen eenvoudig te bedienen. 

Al deze bedieningsvormen beschikken over een helder scherm, een hoge resolutie en innovatieve details. Het blijft niet alleen bij de bedieningen op de apparatuur, de Miele Generatie 7000 apparatuur is ook te bedienen met het Miele@home systeem. Dit Miele@home systeem is ontwikkeld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het systeem bestaat uit:

De Miele@mobile-app

De Miele@mobile-app biedt u de mogelijkheid om alle aangesloten Miele keukenapparatuur met uw smartphone of tablet te bedienen. Met deze app bekijkt u eenvoudig de ovenfunctie die u heeft gekozen of bijvoorbeeld de resterende looptijd van de oven. Het is ook mogelijk om een melding te krijgen als de vaatwasmachine klaar is of als u per ongeluk de vriezer deur open heeft laten staan. En.. u kunt de apparatuur ook gemakkelijk starten, stopzetten en wijzigen, waar u ook bent! De oven alvast aanzetten voordat u thuis bent behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. 

SuperVision

SuperVision biedt u de mogelijkheid om alle apparatuur centraal te controleren en af te lezen via een centraal display in de keuken. Op één apparaat kunt u alle informatie bundelen. 

SmartStart

Miele Generatie 7000 apparatuur beschikt over SmartStart. Deze apparatuur wordt ingeschakeld binnen een door u vastgestelde tijdsperiode. Bijvoorbeeld op het moment dat de energiekosten het laagste zijn. Goed voor het milieu en voor uw bankrekening!

Miele 7000 Generatie M Touch 2

M Touch bediening

Miele 7000 Generatie App Bediening 2

Miele@mobile-app

Een greep uit de Miele 7000 serie apparatuur

De Miele Generatie 7000 serie bevat veel verschillende apparatuur met tal van mogelijkheden. Het aanbod is te groot om in dit artikel allemaal uit te lichten, maar we willen u wel graag een beeld geven van de mooiste noviteiten.

De Miele Generatie 7000 dialog oven

Aan de buitenkant lijkt het een traditionele oven, maar niets is minder waar! De Miele Dialog oven beschikt over een nieuwe technologie die resultaten op sterrenniveau mogelijk maakt. 

De Dialog oven maakt gebruik van de M Cheftechnologie waarbij er elektromagnetische golven op een intelligente manier reageren op de textuur van het voedsel. Dit levert voor u het voordeel op dat het vlees wat u bereidt gelijkmatiger gegaard wordt en dat vis en groente hun eigen structuur behouden.

Dialog Oven Miele 7000 Generatie

In de Miele Dialog oven kunnen meerdere verse ingrediënten op één bakplaat in de oven worden bereidt. De oven zorgt er vervolgens voor dat alles op exact hetzelfde moment gaar is.

De Miele Generatie 7000 inductiekookplaat

De inductiekookplaat in de Miele Generatie 7000 geeft de gebruiker vrijheid en gemak. Op ieder plek van de kookplaat kunt u door de FullSurface-inductie namelijk koken! De kookplaat ‘voelt’ het als het ware als de pan verschuift en neemt de ingestelde warmte per pan vervolgens mee naar daar waar u de pan naartoe schuift. 

De TwoInOne inductiekookplaat met dampkap kan ook perfect zijn voor de moderne, open keuken waarin misschien wel liever geen (grote) afzuigkap zien. De werking van deze ingebouwde afzuiging is vlekkeloos en dankzij de ECOmotor is de dampkap nauwelijks hoorbaar.

Inductie Koken Miele 7000 Generatie

Miele Generatie 7000 snufjes

Deze Miele keukenapparatuur heeft nog een aantal prachtige technieken die we u niet willen onthouden. 

  • De traditionele Generatie 7000 oven heeft FlexiClip bakplaten en roosters die heel gemakkelijk in- en uit de oven te schuiven zijn.
  • De traditionele Generatie 7000 oven is uitgerust met TasteControl. TasteControl koelt de ovenruimte nadat de bereidingstijd van uw gerecht is afgelopen. Hiermee wordt het onbedoeld nagaren van een gerecht voorkomen. 
  • Met de traditionele Generatie 7000 oven weet u altijd hoe het staat met uw gerecht in de oven. Hoe? Met FoodView, een camera in de ovenruimte. 
  • Met de stoomoven kunt u genieten van de DualSteam-technologie. Deze technologie zorgt dat uw gerechten meer voedingsstoffen, vitamines en aroma vasthouden.
Miele 7000 Stoomoven Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld
Miele 7000 Stoomoven Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 8
Miele 7000 Stoomoven Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 2
Miele 7000 Stoomoven Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 3
Miele 7000 Stoomoven Generatie Keukenapparatuur Van Ginkel Keukens Barneveld 4

Over Miele

Miele, een vooruitstrevend bedrijf met al meer dan 115 jaar ervaring in kwaliteit in de keuken. Miele streeft naar perfectie, eenvoud, ultiem comfort, een lange levensduur en superieure techniek. 

De keuken is een plek in huis waar u zich echt helemaal thuis kunt voelen. Deze ontmoetingsplek lijkt steeds belangrijker te worden. Miele vindt daarom dat een keuken de meest kwalitatieve apparatuur verdient, en dat is waar Miele op focust.

Zien we u in ons Miele Experience Center?

Kriebelt het na al die verbazingwekkende mogelijkheden om met uw keuken aan de slag te gaan? Van Ginkel Keukens staat te boek als het grootste Miele Experience Center van Nederland. In onze showroom kunt u meer dan 60 verschillende Miele keukenapparaten testen en ontdekken.

Miele apparatuur is er voor iedere keuken, voor iedere keukenstijl. Kiest u voor een houten keuken met Miele keukenapparatuur? Of heeft de marmeren keuken of RVS keuken de voorkeur? Eerst nog wat inspiratie opdoen? Bekijk onze gerealiseerde keukens eens!

Maak een afspraak