Skip to main content

KEUKENS VOOR NIEUWBOUW PROJECTEN

Gaat u binnenkort uw nieuwe huis betrekken? Of bent u projectontwikkelaar? Dan bent u hier op de juiste plek! Van Ginkel Keukens is een betrouwbare partner voor het leveren van stijlvolle en betaalbare keukens bij nieuwbouwprojecten.

Een nieuwe keuken uitzoeken

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning heeft u hoogstwaarschijnlijk ook dromen, wensen en fantasieën over hoe de keuken eruit moet komen te zien. De stijl, de kleur, het materiaal, de afwerking, de apparatuur. Welke wensen u ook heeft, wij zetten graag samen met u de stap naar uw perfecte keuken. In elke fase denken we met u mee, dragen we ideeën aan en komen we samen tot grootse resultaten. Van oriëntatie en aankoop tot montage en service, onze belofte is maximaal kookplezier in uw droomkeuken.

Onze ruime ervaring bij het opleveren van keukens in nieuwbouwwoningen zorgt dat wij weten waar we op moeten letten. Zo bent u verzekerd van een keuken die voldoet aan uw fantasieën en dromen. Dus heeft u een nieuwbouwhuis waarbij Van Ginkel Keukens is aangesloten? Kom dan langs!

Maak een afspraakBekijk ons werk
Novy afzuigkap 2

Voor projectontwikkelaars

Van Ginkel Keukens levert stijlvolle en betaalbare keukens voor nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om compacte keukens voor appartementencomplexen of om exclusieve keukens voor in exclusieve woningen.

Wij zijn goed in het neerzetten van creatieve oplossingen en ontwerpen, waarbij we zo veel mogelijk wooncomfort realiseren. Door onze creatieve toepassingen en vrijwel grenzeloze mogelijkheden is er veel mogelijk zonder concessies te doen op kwaliteit. 

Zo bent u als projectontwikkelaar verzekerd van een partner waar uw kopers naar alle tevredenheid een keuken kunnen uitzoeken. Een keuken die aansluit bij hun wensen en de mogelijkheden van uw project. Bent u, als projectontwikkelaar of bouwbedrijf,  op zoek naar een keukenleverancier? Neem dan contact op!

Neem contact met ons op
Zwarte fenix design keuken 0

Onze werkwijze

Onze keukens geven méér dan esthetisch genot. Ze prikkelen al uw zintuigen. Proef, ruik, voel. Ervaar, beleef en geniet. Samen of alleen… Altijd voor maximaal kookplezier. Dat is onze belofte en daar is onze werkwijze op ingericht.

Bezoek showroom 01

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze keukenshowroom laat u uw fantasieën de vrije loop. Langskomen kan met of zonder afspraak.

keuken advies 02

ADVIES VAN EEN KEUKENDESIGNER

Combineer uw fantasie en inspiratie met de touch van een keukendesigner. Maak een afspraak voor een schets op maat.

inmeten kopie 03

INMETEN BIJ U THUIS

Na afronding van de designs van uw nieuwe keuken, wordt alles vakkundig ingemeten. Een belangrijke taak voor een naadloze integratie.

eigen montage team 04

MONTAGE DOOR EIGEN MONTEURS

Als uw maatwerkkeuken gereed is, komen onze eigen monteurs uw keuken plaatsen en uitvoerig testen. Kookplezier gegarandeerd.

Inspiratie op uw deurmat?

Niet in de gelegenheid onze showroom te bezoeken? Geen probleem, in ons magazine vindt u talloze projecten voor eindeloos veel inspiratie.

Vraag magazine aan
Mockup magazine cuisine 2023 min

Een greep uit onze projecten

Een strakke minimalistische witte keuken in Nijkerk

Sfeervolle zwarte houten keuken met marmer in Barneveld

Een warme houten Japandi keuken in Nijkerk

Prachtige moderne woonkeuken in Veenendaal

Opvallende, moderne witte keuken

Moderne lichte keuken, waarin elk detail klopt