Skip to main content

Greeploze luxe keuken met een stijlvolle zwarte kastwand

De familie Brink uit Ede heeft onlangs hun keukendroom werkelijkheid gemaakt. Hun nieuwe luxe keuken is hét voorbeeld van modern, innovatief design en vormt het hart van hun woning.

Bij binnenkomst in de grote luxe keuken valt direct de indrukwekkende, zwarte keuken wandkast met apparatuur op. De semi greeploze wandkast beslaat de gehele wand van de keuken. De zwarte textuur zorgt voor een luxe uitstraling, die perfect past bij het moderne design van de minimalistische greeploze keuken.

Luxe keuken met kookeiland: Een centrale ontmoetingsplek

Het kookeiland is afgewerkt met taupe fronten en een licht marmerlook keukenblad. Het kookeiland is niet alleen functioneel, maar vormt ook het stralende middelpunt in de moderne keuken. Een element dat de woonkamer en de keuken met elkaar verbindt.

Zo ontstaat een woonkeuken die functioneert als een centrale ontmoetingsplek waar koken en gezelligheid samenkomen.

Luxe keuken accessoires: Koperen warmte en elegantie

De koperen Quooker en koperen spoelbak zijn subtiel weggewerkt in de zwarte wandkast van de keuken. Dit versterkt het minimalistische design van de keuken en geeft een opgeruimd gevoel.

De koper kraan en spoelbak zijn perfecte voorbeelden van hoe luxe keuken accessoires een keuken kunnen verrijken.

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze luxe keukens met uw eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Van Ginkel keuken showroom in Barneveld

Levendige keuken achterwand: Koperen metro tegels

De achterwand is betegeld met koperen metro tegels. Deze zorgen voor een brutaal contrast in de luxe design keuken.

De koperen tegels brengen leven in de verder minimalistische ruimte en zijn een opvallende blikvanger. Bovendien matchen de tegels perfect bij de koperen keukenkraan en koperen spoelbak.

Innovatieve keuken apparatuur: Miele inbouw apparatuur en Bora X Pure kookplaat

De hoogwaardige inbouwapparatuur benadrukt de kwaliteit in deze luxe keuken. De Miele keukenapparatuur is naadloos weggewerkt in de zwarte wandkast van de keuken.

De Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging is de kers op de taart. De Bora X Pure kookplaat geeft niet alleen een gestroomlijnde look, maar ook superieure prestaties.

De keuken van de familie Brink in Ede is een schitterend voorbeeld van hoe een luxe keuken met eiland een verbindende factor kan zijn in een moderne woning. Met zijn doordachte design is de keuken de perfecte balans tussen stijl, comfort en technologische innovatie.

Luxe keuken inspiratie opdoen in onze showroom?

Kom langs in onze keuken showroom in Barneveld voor meer keuken inspiratie. Ontdek de mogelijkheden voor uw eigen luxe keuken op maat.

Bekijk en voel de materialen en bespreek uw wensen met onze keuken experts. Samen ontdekken we hoe uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectEen warme houten Japandi keuken in Nijkerk

  • Next ProjectLuxe taupe keuken met marmer blad in Barneveld