Skip to main content

Een taupe keuken met marmer en walnoot: Een perfecte match

In Barneveld koos de familie Bielderman voor een samenspel van natuurlijke materialen en fenix fronten in hun nieuwe luxe taupe keuken. Dit samenspel, gecombineerd met de greeploze hoge keukenkasten in donker walnoothout, creëert een sfeervol geheel. Het resultaat is een luxe woonkeuken waar de familie heerlijk kan ontspannen en genieten.

De donkere houten keuken kasten geven de keuken diepte en warmte. De matte fenix keukenfronten en het glanzende marmeren kookeiland zorgen daarentegen voor een stijlvol contrast. 

Een luxe keuken die werkt: Slimme eiland opstelling

De eiland opstelling van de moderne keuken zorgt voor een gevoel van ruimtelijkheid en balans. Centraal geplaatst in de ruimte staat het champagne-kleurig kookeiland met zijn prachtige marmeren keuken blad.

Het kookeiland is daardoor de ideale plek voor het bereiden van maaltijden en gezellige koffiemomenten. De eiland indeling maakt van de nieuwe keuken een functionele en sociale ruimte. Een ruimte waar elk aspect bijdraagt aan het gevoel van luxe en comfort.

Greeploze keuken: Strak en stijlvol

De greeploze keukenkasten benadrukken de strakke en symmetrische lijnen van de keuken. Ook geven de hoge houten keukenkasten de ruimte een georganiseerde en moderne uitstraling.

De strakke lijnen van de greeploze keuken worden bovendien versterkt door de naadloos weggewerkte inbouwapparatuur.

Kom langs in onze showroom

Keuken inspiratie opdoen in onze uitgebreide showroom? Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze luxe champagne en taupe keukens met uw eigen ogen. Voel de materialen en krijg persoonlijk advies van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Van Ginkel keuken showroom in Barneveld

Hoogwaardige inbouw keukenapparatuur: Miele en Bora

De familie Bielderman heeft gekozen voor Miele keukenapparatuur en een Bora X Pure kookplaat met afzuiging. Deze hoogwaardige inbouw apparatuur maakt koken tot een waar genot.

De donker koperen Quooker voegt een uniek, elegant accent toe en onderstreept de luxe sfeer van de taupe keuken.

Geïntegreerde Miele wijnklimaatkast: Voor de wijnliefhebbers

De inbouw wijnklimaatkast van Miele is een droom voor elke wijnliefhebber. Deze inbouw wijnkoelkast zorgt ervoor dat elke fles wijn perfect op temperatuur blijft. Een prachtig stukje innovatie dat bijdraagt aan het gevoel van luxe en exclusiviteit van de design keuken.

De taupe kleur keuken in Barneveld is de perfecte combinatie van stijl, comfort en luxe. Elke maaltijd wordt zo een feestje. De keuze voor warme kleuren, natuurlijke materialen en hoogwaardige inbouwapparatuur resulteert in een mooie én functionele keuken.

Taupe keuken inspiratie opdoen in onze showroom?

Kom langs in onze keuken showroom in Barneveld voor meer keuken inspiratie. Ontdek de mogelijkheden voor uw eigen taupe keuken op maat.

Bekijk en voel de materialen en bespreek uw wensen met onze keuken experts. Samen ontdekken we hoe uw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectLuxe keuken in Ede: Toonbeeld van innovatief design

  • Next ProjectPrachtige moderne woonkeuken in Veenendaal