Skip to main content

Combinatie van brons, champagne en zwart eiken

Voor familie Penninks uit Veenendaal ontwierp Van Ginkel Keukens een prachtige, ruime en moderne woonkeuken. Een keuken waarin details op elkaar aansluiten en waarin alle wensen van de familie tot in detail zijn verwerkt in deze mooie keuken. De keuken sluit erg mooi aan op de bouwstijl van de woning: modern en open. Het uitzicht vanuit de keuken over het terras is fenomenaal.

Indrukwekkend kookeiland met Dekton keukenblad

Het keukeneiland in deze luxe keuken is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn grootte. Ook de kleur is er een om naar te blijven kijken. Het eiland is namelijk uitgevoerd in een champagne/bronze kleur. De kleur combineert geweldig met de donkeren eikenhouten wandkasten in de keuken. Het blad is gemaakt van Dekton.

Dekton is gemaakt van kwarts, porselein en glas. In het productieproces worden al deze materialen samengeperst, waardoor een zeer hard en niet poreus materiaal ontstaat. De familie koos voor de mooie en rustige Entzo kleur. De charmante ader geeft het blad net dat beetje extra. Het keukeneiland is greeploos en dat draagt zeker bij aan de moderne en luxe uitstraling van de keuken.

Hoge, zwarte eikenhouten kastenwanden

Naast het prachtige vrijstaande kookeiland, zijn ook de hoge wandkasten afgestemd op de wensen van deze familie. De prachtige grote nis in het midden van de kastenwand is gesierd met dezelfde kleur Dekton achterwand. De koffiecorner is op een zeer geslaagde en nette manier weggewerkt in de nis. Wij creëerden als het ware een nis in een nis, waardoor het koffiezetapparaat netjes voor het oog is verborgen en toch handig binnen handbereik staat.

De hoge kastenwand loopt volledig door tot het plafond en is gedeeltelijk ingebouwd in de muur. Het donkere eikenhout is geborsteld, waardoor een moderne en robuuste look ontstaat.

Volledige serie Miele apparatuur

In deze prachtige ruime woonkeuken is het een feest om te koken. De volledige keuken is voorzien van de meest prettige keukenapparatuur van Miele. Van een combi-stoomoven tot combimagnetron en van een zeer mooie kookplaat met werkbladafzuiging tot een grote koelkast en vriezer. Aan kookgenot geen gebrek met de slimme apparatuur van Miele.

Prachtige maatwerk keuken

Deze moderne keuken straalt rust uit. Toch zijn de details opvallend en de kleuren verrassend. Met deze keuken heeft de familie Penninks uit Veenendaal gegarandeerd jaren kookplezier. Een plaatje om te zien en ook nog eens waanzinnig mooi afgestemd op deze moderne vrijstaande woning.

Quote

“Prachtige moderne keuken die al onze wensen waarmaakt”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectLuxe taupe keuken met marmer blad in Barneveld

  • Next ProjectOpvallende, moderne witte keuken