Skip to main content

DOORLOPENDE SCHOONHEID

Voor de Familie Woudenberg uit Barneveld hebben wij deze houten keuken vol luxe en gemak gerealiseerd. Samen hebben we uitgebreid de wensen en mogelijkheden besproken, om zo ook samen tot dit resultaat te komen.

In de keuken is een zwart kookeiland geplaatst. Dit eiland heeft een unieke houtstructuur én is volledig greeploos. Het kookeiland is gecombineerd met een wild eiken kleurige kastenwand en een werkblad van gezoet composiet. Dat geeft de houten keuken een robuuste uitstraling.

De Familie Woudenberg had de wens om de keuken op een natuurlijke manier door te laten lopen in het woongedeelte. Daarom is er gekozen voor een tafel die dezelfde kleur heeft als de kastenwand. Dit zorgt voor samenhang en een gezellig totaalplaatje.

Als het gaat om apparatuur, is deze houten keuken van alle gemakken voorzien. De nieuwe Miele Generatie 7000 apparatuur zorgt dat instinctief koken op hoog niveau bereikbaarder is dan ooit! Prachtige gerechten, klassieke maaltijden en culinaire hoogstandjes worden in deze keuken bereidt. De kleur van de apparatuur, onder andere de combi-magnetron en een combi-stoomoven, is obsidiaanzwart. De kookplaat is de Bora Basic.

Quote
FAMILIE WOUDENBERG

Wij hadden de wens om de keuken op een natuurlijke manier door te laten lopen in het woongedeelte.

Moderne kunststof keuken 2

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectOpen massief houten keuken met petrol kleurtinten | Ede

  • Next ProjectGreeploze kashmir keuken vol spannende contrasten | Barneveld