Skip to main content

HOTEL CHIQUE ZWARTE KEUKEN

Aan Van Ginkel Keukens de eer om een zwarte kunststof Hotel Chique keuken met hoekopstelling te mogen plaatsen in Barneveld. De zwarte keuken in combinatie met het witte marmerlook werkblad geeft deze keuken dé Hotel Chique uitstraling waar de familie van droomde.

Bij binnenkomst in de woning valt het oog direct op de open constructie en op de prachtige bar met de stijlvolle barkrukken van Eigenstijl WonenHet was een wens van de familie om de keuken samen te laten smelten met de woonkamer. Door de aanwezigheid van de bar is er ruimte om tijdens het kokkerellen gezellig bij te kletsen.

De zwarte kunststof keuken heeft door de zichtbare nerven een kenmerkende houtlook uitstraling gekregen. Het opvallende marmerlook werkblad van TopCore loopt door tot op de wand voor een strakke look. De keuken is afgewerkt met zwarte Miele inbouwapparatuur en exclusieve handgrepen van Dauby in verouderd ijzer. Dit zorgt voor de stoere uitstraling.

De familie wilde daarnaast graag een design afzuigsysteem, waarbij de afzuiging niet de aandacht van de keuken weg nam. De afzuigkap van Wave is zorgvuldig weggewerkt in de witte plafondunit. Zo vormt afzuiging een mooi geheel met de keuken.

Quote

Bij binnenkomst in de woning valt het oog direct op de prachtige bar met de stijlvolle barkrukken.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectGreeploze keuken in parallel opstelling | Barneveld

  • Next ProjectLuxe design keuken | Lochem