Skip to main content

Stijlvolle moderne zwarte keuken

Met deze moderne zwarte keuken hebben we van een eengezinswoning echt iets unieks kunnen maken. Gecombineerd met deze moderne zwarte keuken heeft dit interieur een hele bijzondere en smaakvolle uitstraling gekregen. Het werkblad heeft een wit marmer-look wat zorgt voor een mooi contrast met de rest van de keuken.

Het ruime kookeiland zorgt voor lekker veel werk- en zitruimte. De familie kan lekker aanschuiven terwijl het eten nog wordt gekookt, wat een extra gezellige sfeer met zich meebrengt. Het kookeiland zorgt er ook voor dat de keuken écht wordt betrokken bij de rest van het interieur. Dit zorgt ervoor dat de benedenverdieping één mooi geheel vormt.

Bij zo’n unieke keuken moet er natuurlijk ook gebruik gemaakt worden van hoogwaardige apparatuur. Zo is deze keuken voorzien van apparatuur uit de StudioLine van Siemens wat uitgevoerd is Gun Metal. Voor het bereiden van culinaire maaltijden heeft Van Ginkel Keukens een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst. De kokendwaterkraan van Quooker mag hierin ook zeker niet ontbreken.

Quote

Deze keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens. De StudioLine, uitgevoerd in Gun Metal maken samen met de Bora kookplaat elk gerecht een feest.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectModerne zwart houten keuken | Voorthuizen

  • Next ProjectIndustriële houten keuken | Achterveld