Skip to main content

Moderne zwarte houten keuken

In Voorthuizen heeft Van Ginkel deze prachtige moderne zwarte keuken geplaatst. Het zwarte hout geeft deze keuken een stoere uitstraling. De keuken is van alle gemakken voorzien en is voor deze familie niet alleen een plek om te koken en eten: het bargedeelte wordt volop gebruikt voor gezellige borrelavonden. 

Moderne keuken met stoere uitstraling 

De familie uit Voorthuizen koos voor een moderne zwarte keuken van hout. De hoge kastenwand geeft de keuken een stijlvolle en rustige uitstraling. De grote grepen maken de keuken juist stoer en helemaal van deze tijd. Een groot voordeel van de hoge zwarte kasten is dat de hoogwaardige keukenapparatuur uit de Miele M-Touch-lijn prachtig zijn verwerkt in het geheel. 

Prachtige kastenwanden met veel opbergruimte 

Totaal geen gebrek aan opbergruimte in deze moderne woonkeuken: naast de hoge kastenwand is de keuken voorzien van een grote vriezer en een riante koelkast. De combi-magnetron en combi-stoomoven zorgen voor heerlijke gerechten op de juiste temperatuur. De wijnklimaatkast maakt deze keuken compleet. 

De werkruimte om uitgebreid te koken is in deze keuken ideaal. Het werkblad is gemaakt van dekton in de kleur laos.

Quote

“Al mijn wensen komen terug in deze prachtige keuken. Het is de ideale plek om tot rust te komen, maar ook een plek waar altijd een prettige sfeer hangt”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectGreeploze keuken in warme aardetint | Barneveld

  • Next ProjectStijlvolle moderne zwarte keuken | Nijkerkerveen