Skip to main content

Modern landelijke keuken

In Opheusden heeft Van Ginkel een modern landelijke keuken mogen plaatsen. Om de keuken onderdeel te maken van het woongedeelte is er gekozen voor een keuken met eilandopstelling. De sfeervolle eiland keuken heeft hierdoor uitzicht op de eethoek en de woonkamer.

De keuken is uitgevoerd in een zwarte kleur. Op de keukenkasten zijn houtnerven zichtbaar voor een stoere uitstraling. Het composieten werkblad in betonlook geeft de keuken de modern landelijke uitstraling waar de familie naar op zoek was. In de modern landelijke keuken zijn hoge keukenkasten geplaatst om extra opbergruimte te creëren. De achterwand van het kookgedeelte heeft een eigen karakter gekregen en is afgewerkt met zwarte glanzende landelijke tegels. 

De zwarte modern landelijke keuken is voorzien van zwarte inbouwapparatuur van Bosch Accentline. De inductiekookplaat en de inbouwoven maken het bereiden van  heerlijke maaltijden een genot. Daarnaast kan de familie eenvoudig op elk gewenst moment van de dag een kop thee inschenken of een pan met kokend water uit de kraan tappen met de kokendwaterkraan van Quooker.

Quote

De zwarte modern landelijke keuken is voorzien van zwarte inbouwapparatuur van Bosch Accentline. De inductiekookplaat en de inbouwoven maken het bereiden van  heerlijke maaltijden een genot.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectRiante greeploze zwarte keuken | Woudenberg

  • Next ProjectKunststof houten keuken met hoogwaardige apparatuur | Barneveld