Skip to main content

Kunststof houten keuken met hoogwaardige apparatuur

Een kunststof keuken in Barneveld gecombineerd met een sfeervol schiereiland met bargedeelte en een ruime opgezette kastenwand. De combinatie van meerdere opstelling geeft een speels effect aan de keuken. Het bargedeelte zorgt voor een stijlvolle verbinding met de woonkamer. Een fijne plek om vrienden en familie te ontvangen.

Deze houten keuken in combinatie met een stoer werkblad geeft de unieke uitstraling waar de familie naar op zoek was. De handgrepen van verouderd ijzer zorgen voor een strakke afwerking van het geheel.

Het bereiden van heerlijke maaltijden is voor de familie een genot. Er is veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de juiste apparatuur voor deze keuken. Niet voor niks is er gekozen voor hoogwaardige zwarte inbouwapparatuur van Miele

Ten slotte is er een Bora kookplaat Classic 2.0 geplaatst met geïntegreerde afzuiging. Kookdampen krijgen geen kans meer om te ontsnappen en worden direct afgezogen. Een keuken volledig naar wens van de familie met hoogwaardige apparaten en frisse lucht.

Quote

Het bargedeelte zorgt voor een stijlvolle verbinding met de woonkamer. Een fijne plek om vrienden en familie te ontvangen.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectModern landelijke keuken | Barneveld

  • Next ProjectGreeploze keuken in parallel opstelling | Barneveld