Skip to main content

Riante greeploze zwarte keuken

In Woudenberg heeft Van Ginkel Keukens een greeploze zwarte keuken geplaatst met een werkblad in de kleur hoogglans wit. In de keuken zijn prachtige hoge wandkasten verwerkt waar opbergruimte is gecreëerd. Van Ginkel Keukens heeft de hoogwaardige keukenapparatuur van Miele geïntegreerd in de wandkasten.

De stijlvolle moderne zwarte keuken is riant opgezet in een schiereilandopstelling. Het schiereiland vormt de verbindende factor tussen de keuken en de woonkamer. Om een heerlijke plek te creëren waar de familie met vrienden en familie tot in de late uurtjes kan borrelen is de keuken daarnaast voorzien van een sfeervol bargedeelte

De keuken is ingericht met moderne en hoogwaardige keukenapparatuur. Zo heeft de familie gekozen voor een wijnkoeler van Miele waardoor wijn altijd op de juiste temperatuur geserveerd kan worden. Verder heeft de keuken een stoomoven voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Om het maken van een kopje thee nog eenvoudiger te maken is de keuken ten slotte voorzien van een kokendwaterkraan van Quooker.

Quote

De greeploze zwarte keuken is een heerlijk domein geworden waar voldoende plaats is gecreëerd voor vrienden en familie. Wij kunnen niet wachten tot de eerste borrelavond een feit is.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectLuxe marmeren keuken | Nijkerk

  • Next ProjectModern landelijke keuken | Barneveld