Skip to main content

Moderne keuken met groot kookeiland

Groot, groter, grootst! Deze moderne keuken heeft een groot kookeiland van maar liefst 5,10m². Hierdoor is er genoeg ruimte om de meest complexe maaltijden te maken én is er genoeg ruimte om ook lekker te tafelen. Het kookeiland is voorzien van een gemarmerd dekton blad, een echte eyecatcher. De Quooker Flex en de Quooker Cube geven het kookeiland niet alleen de mogelijkheid om direct kokend water, maar ook bruisend water te schenken.

De keuken is voorzien van zwarte fronten met houtstructuur, wat het geheel een warme uitstraling geeft. De Miele apparaten uit de 7000 serie zorgen voor optimaal kookgenot en zijn mooi verwerkt in kastenwand. Naast de gebruikelijke oven en combimagnetron is er ook een klimaatkast voor wijn geplaatst, zodat uw mooiste wijnen altijd op hun best zijn.

Naast de keuken is er ook een mooie koffiecorner geplaatst. Hier vindt u bovengenoemde klimaatkast en ruimte voor uw koffiezetapparaat. Daarnaast hebben we in de bijkeuken ook grote garderobekast en een wasmachinekast mogen plaatsen in dezelfde stijl als de keuken.

Quote

“Dit grote kookeiland biedt genoeg ruimte om te koken én te tafelen in deze moderne keuken. De Miele apparatuur uit de 7000 serie en de Quooker maken van koken een genot.”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectMonochrome design keuken | Voorthuizen

  • Next ProjectZwarte houten keuken | Friesland