Skip to main content

Monochrome design keuken

Het gebruik van monochrome kleuren zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Dat is te zien bij deze monochrome design keuken. De combinatie van verschillende grijstinten en verschillende texturen maakt dat deze keuken een echte eyecatcher is. 

Het praktische kookeiland heeft een composieten werkblad wat qua kleur naadloos aansluit op de kleur van de muren. Dit maakt dat deze designkeuken écht aansluit op de rest van het interieur. Aan het kookeiland is ook ruimte om te zitten. Dit maakt dat u heerlijk kunt ontbijten, lunchen of een goed gesprek kunt hebben tijden het koken.

De kastenwand is volledig op maat gemaakt en afgewerkt met eiken fineer frontjes. Deze zijn zwart gespoten en geven daardoor diepte aan de keuken. De Miele apparaten passen met hun obsidiaanzwarte kleur daar perfect bij. Een mooi detail is dat de vaatwasser op hoogte is ingebouwd en daardoor strak in de keuken past.

Quote

“Doordat de keuken dezelfde kleurtinten gebruikt als de rest van de woning is deze monochrome design keuken een echte eyecatcher. De obsidiaanzwarte Miele apparaten passen daar perfect bij.”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectModerne Zwart-Wit keuken | Barneveld

  • Next ProjectModerne keuken met groot kookeiland