Skip to main content

Moderne zwart-wit keuken

In Barneveld hebben we deze prachtige moderne zwart-wit keuken geplaatst. Het composieten werkblad heeft een mooie, witte kleur en marmer-look afwerking. Dit contrasteert mooi met de matzwarte keukenfrontjes en de kastdeuren met een structuur van zwart eikenhout. De kastenwand van de moderne keuken is in een rechte opstelling geplaatst.

Naast de keuken hebben we ook een garderobekast mogen realiseren. Deze kast hebben we met dezelfde frontjes afgewerkt als de kasten in de keuken, namelijk met een zwarte eikenhouten structuur.

In een mooie keuken als deze is het natuurlijk essentieel om ook kwalitatief hoogstaande apparatuur te gebruiken. Zo is er een Miele stoomoven en combi-magnetron geïntegreerd in de kastenwand. Voor het bereiden van culinaire maaltijden heeft Van Ginkel Keukens een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst.

Voor de mooie aankleding van het interieur mogen we Eigenstijl Wonen bedanken.

zwarte keuken middendorp barneveld van ginkel keukens 010
Quote

De moderne keuken is voorzien van zwarte inbouwapparatuur van Miele. De combi-magnetron, de stoomoven en de Bora inductie-kookplaat maken het bereiden van  heerlijke maaltijden een genot.

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectIndustriële houten keuken | Achterveld

  • Next ProjectMonochrome design keuken | Voorthuizen