Skip to main content

Moderne woonkeuken in zwart eiken en kasjmier

De trotse eigenaren van deze prachtige woonkeuken wonen in Nijkerk. Aan Van Ginkel de eer om een keuken te ontwerpen en te plaatsen die goed aansluit bij de stijl en de klasse van de woning. Gekozen werd voor een moderne keuken met een combinatie van twee verschillende kleuren en diverse materialen. 

Greeploos kookeiland

Het greeploze kookeiland heeft een lichte en rustige kasjmier kleur. Het zeer riante keukenblad is gemaakt van dekton en is voorzien van prachtige marmerlook-aders. De Quooker-kraan in messing-uitvoering geeft deze keuken een moderne en tegelijk ook tijdloze uitstraling. 

Zwarte eikenhouten kastenwand 

De hoge kastenwand is gemaakt van zwart eikenhout. De luxe uitstraling van het keukeneiland is in de kastenwand doorgetrokken. Zowel de achterwand als het blad in de koffiecorner zijn voorzien van hetzelfde dektonblad in een luxe marmerlook. 

Handige én mooie keukenapparatuur 

Deze moderne woonkeuken is voorzien van verschillende slimme en handige apparaten. De apparatuur is afkomstig uit de Miele 7000 serie. Een lijn die naast heel mooi ook ontzettend praktisch is in gebruik. De nieuwste toegepaste technieken maken het bereiden van maaltijden met deze apparatuur een waar genot. 

De uitstraling van het kookeiland is strak en modern. De kookplaat is van BORA PURU. Heel praktische en ook super strak in design. 

Quote

“De prachtige combinatie van kleuren sluit aan bij de laatste keukentrends.”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectModerne lichte keuken, waarin elk detail klopt

  • Next ProjectJapandi-stijl keuken in sfeervol eiken