Skip to main content

Gaggenau apparatuur is apparatuur met een eeuwenlange geschiedenis. Zoals Gaggenau zelf zegt ‘Onze apparaten zijn ontworpen om buitengewoon te presteren en om zo de thuiskok te inspireren’. 

De apparatuur van Gaggenau is prachtig om naar te kijken en meesterlijk om mee te koken. Maakt u van uw nieuwe keuken een Gaggenau keuken?

Werkbladafzuiging gaggenau van ginkel keukens barneveld

De belofte van Gaggenau

Gaggenau levert apparatuur met buitengewone prestaties. Kiest u voor de Gaggenau keuken? Dan kiest u voor luxe, voor design en voor uitblinkende functionaliteit.

Gaggenau zet vakmanschap boven alles. Ieder apparaat wat wordt gecreëerd werkt feilloos. De kwaliteit van de apparatuur is dan ook ongekend goed.

Gaggenau bestaat al sinds 1683. Het merk is meegegroeid met de tijd en heeft altijd een vooruitstrevende rol gehad met innovatieve producten. Tot op de dag van vandaag excelleert Gaggenau in vakmanschap en prestaties.

Gaggenau reserveonderdelen

De Gaggenau keukenapparatuur

De keuze voor keukenapparatuur in de nieuwe keuken is een belangrijke keuze. In dit blogartikel hebben we al eens de verschillen uitgelegd tussen diverse merken en apparaten. 

We willen u hier graag meenemen in de wereld van Gaggenau keukenapparatuur. We laten zien welke apparatuur er is en wat deze apparatuur u te bieden heeft. Kijkt en leest u mee?

kookplaat gas gaggenau van ginkel keukens barneveld

Samenhang in apparatuur

De verschillende apparaten van Gaggenau hebben een aantal dingen met elkaar gemeen:

  • Alle apparatuur is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hoge kwaliteit gegarandeerd!
  • De apparatuur is zeer precies afgewerkt. Over ieder detail is nagedacht.
  • De apparatuur van Gaggenau staat bekend om een laag geluidsniveau. Een prettige kookervaring!
  • Alle apparatuur herken je aan moderne esthetiek en een luxe design. Geen tierelantijnen, maar strak vormgegeven.
  • Geschikt voor de professionele topkok.

De keukenapparatuur past perfect bij elkaar en is zo ontworpen dat het naadloos naast elkaar kan worden ingebouwd.

Robuuste marmeren keuken gaggenau apparatuur

Gaggenau series

In hoofdlijnen zijn er twee verschillende Gaggenau series. De 400 serie en de 200 serie. De verschillen tussen beide verschillen per type apparatuur. Bij de Gaggenau ovens is de 400 serie bijvoorbeeld greeploos, terwijl de 200 serie met een greep is uitgevoerd.

Over het algemeen bevat de Gaggenau 400 serie meer functionaliteiten dan de Gaggenau 200 serie.

Gaggenau design werkblad zwart

Gaggenau ovens

De Gaggenau oven wordt ervaren als indrukwekkend. De ovens worden met de hand gemaakt, hebben een capaciteit tot 300 °C en zijn uitgerust met een kerntemperatuursensor die tot op één graad nauwkeurig meet. 

Gaggenau heeft drie verschillende soorten bakovens: 

  • Bakoven 400 serie → greeploos, op afstand te bedienen en uitgerust met een meervoudige kerntemperatuursensor. Vol professionele snufjes. 
  • Bakoven 200 serie → voorzien van handgrepen, op afstand te bedienen en verkrijgbaar in drie kleurvarianten. Vol culinair potentieel.
  • Bakoven EB 333 → een zeer brede oven (90 cm), de droom van de professionele kok.

Gaggenau biedt naast de bakovens ook combi-stoomovens en combi-magnetrons aan. Alles voor krachtig, elegant en ambitieus bakken en verwarmen.

Gaggenau oven keuken

Gaggenau kookplaten

Geïnspireerd op de professionele keuken, is de Gaggenau kookplaat ontworpen. Er zijn twee varianten van de kookplaat, de kookplaten uit de 400 serie en uit de 200 serie. 

Beide varianten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, bij beide varianten is het mogelijk om uw eigen kookomgeving samen te stellen met de modulaire Vario-optie. Het verschil tussen beide? De Gaggenau 400 serie is groter dan de 200 serie en daarmee geschikt voor de ruimere keuken, de bedieningsknoppen verschillen van elkaar en de esthetiek van de kookplaat is anders. Het verschil is zichtbaar op onderstaande beelden.

Rvs keuken gaggenau

Gaggenau afzuiging

De keuken is niet langer een plaats waar we alleen even snel ons eten klaarmaken. Het is een familieruimte, een plek waar we het fijn hebben met elkaar, een plek waar we ontspannen. Daarom is het belang van een goed geventileerde ruimte belangrijker dan ooit.

De Gaggenau afzuiging komt ook weer in twee varianten, de Gaggenau 400 ventilatie en de Gaggenau 200 ventilatie. Bij beide varianten kunt u kiezen uit plafondafzuiging, wand afzuiging of werkbladafzuiging.

Gaggenau afzuigkap 91

Gaggenau wijnklimaatkast

Een item wat we steeds vaker terugzien, bijvoorbeeld in de luxe keuken of moderne keuken, is de wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast maakt dat u op ieder moment kunt genieten van een heerlijk glas wijn met een excellente temperatuur. 

Gaggenau wijnklimaatkasten zijn gemaakt voor echte wijnliefhebbers. De wijnklimaatkast uit de 400 serie bewaart wijnen onder exacte temperaturen en is daarnaast een eyecatcher in de keuken. Uw wijncollectie in de spotlight!

De Gaggenau 200 serie wijnklimaatkast is een discrete kast met uitmuntende techniek. De twee afzonderlijk geregelde klimaatzones zorgen dat u uw wijn altijd op de juiste temperatuur kunt drinken.

Gaggenau wijnklimaatkasten

Gaggenau koelkasten

Koken? Dat wordt uitmuntend met de Gaggenau koelkast. De intelligente functies van de koelkast houden de ingrediënten vers. Zelfs de meest veeleisende producten.

Gaggenau koelkast

Gaggenau in de keuken

Gaggenau apparatuur is wat betreft design prachtig, wat betreft functionaliteiten meesterlijk, wat betreft gebruik superieur. De apparatuur past perfect bij een design keuken. Voor de greeploze keuken heeft Gaggenau greeploze apparatuur beschikbaar. En dankzij de verschillende maatvoeringen is er voor iedere keukenopstelling passende apparatuur.

Wilt u Gaggenau zelf ontdekken?

Zoals we aan het begin van dit artikel al zeiden; het kiezen van keukenapparatuur is belangrijk. Wilt u ontdekken welke apparatuur écht bij uw keukenwensen past? Kom het zelf ervaren en beleven in onze showroom in Barneveld.

Maak een afspraak