Skip to main content

Zwarte keukens zijn de trend van dit moment. Ze passen perfect in een moderne inrichting en stralen luxe en warmte uit. Een zwarte keuken is ideaal te combineren met materialen zoals hout, Fenix en marmer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u op zoek naar keuken inspiratie voor uw zwarte keuken? Wij hebben onze 5 mooiste zwarte keuken voor u op een rijtje gezet: 

  • Zwarte houten keuken
  • Landelijke zwarte keuken
  • Greeploze zwarte keuken
  • Moderne zwarte keuken
  • Luxe zwarte keuken

1. Zwarte houten keuken

Een mooie zwarte keuken waar u niet omheen kan! Centraal in de woonkamer gelegen als een sfeervolle ontmoetingsplek in de woning. Deze stijlvolle zwarte keuken bestaat uit een hoog en een laag gedeelte. Enerzijds de zwarte houten wandkasten waar een zee aan opbergruimte is gecreëerd. Anderzijds het kolossale kookeiland met bar gedeelte waar ruimte is voor de hele familie om te tafelen en te borrelen.

Deze zwarte keuken is gecombineerd met hout. Hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een warm gevoel van thuiskomen. Deze prachtige zwarte houten keuken heeft een zichtbare nerven structuur in het hout. Uiteraard is dit helemaal naar eigen wens vorm te geven. Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u meer zien van deze keuken? Ontdek de zwarte houten keuken in ons portfolio.

Bekijk keuken

2. Landelijke zwarte keuken

Een ouderwetse dosis gezelligheid in een modern jasje, dat is een passende omschrijving voor deze keuken. De combinatie van het stoere werkblad van beton, de zwarte keuken fronten en de oude balken van de boerderij geven de landelijke zwarte keuken een warme sfeer. 

Een landelijke zwarte keuken met een open karakter. Het keukeneiland nodigt uit om gezellig bij de kok te blijven rondhangen. Wie weet wat er allemaal geproefd kan worden! Zo gaan koken en gezelligheid hand in hand. Laat u inspireren door deze prachtige landelijke zwarte keuken en bekijk het project.

Bekijk keuken

3. Greeploze zwarte keuken

Is het geen plaatje? Deze mooie greeploze zwarte keuken is afgewerkt met een hoogglans wit werkblad. De stijlvolle greeploze  zwarte keuken is ruim opgezet met een royaal schiereiland en een koffienis. Het schiereiland vormt de verbindende factor tussen de keuken en de woonkamer. Om een heerlijke plek te creëren waar de familie met vrienden en familie tot in de late uurtjes kan borrelen is de keuken daarnaast voorzien van een sfeervol bargedeelte. Meer zien van deze keuken? Bekijk de keuken in ons portfolio. 

Bekijk keuken

4. Moderne zwarte keuken

Deze moderne zwarte keuken mocht absoluut niet ontbreken in de top 5 mooiste zwarte keukens. Modern en minimalistisch, gecombineerd met sprekende kleuraccenten. De rechte lijnen van de greeploze keuken creëren een hoogwaardige en exclusieve uitstraling.

De keuken is uitgevoerd in mat zwart fenix. Een sterk materiaal met een strakke afwerking. Deze zwarte combinatie van materiaal en apparatuur straalt pure klasse uit. Benieuwd naar de apparatuur in deze moderne zwarte keuken? Bekijk de keuken in ons portfolio.

Bekijk keuken

5. Luxe zwarte keuken

Save the best for last? Oordeel zelf! De donkere kleuren van deze keuken zien we terug in de fronten, het werkblad, maar ook in de apparatuur! Zo vinden we in deze keuken Miele ovens in het obsidiaanzwart, de Miele wijnklimaatkast, een Miele koffiezetapparaat en de matzwarte Quooker kokendwaterkraan. Een luxe zwarte keuken van alle gemakken voorzien! Laat u inspireren door deze luxe zwarte keuken en bekijk het project.

Bekijk keuken

Zwarte keuken kopen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zwarte keuken? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom! Onze specialisten staan klaar om samen met u na te denken over uw droomkeuken.

Maak een afspraak