Skip to main content

Industriële keukens zijn al jaren erg populair en niet zonder reden. Het stoere en toch strakke uiterlijk van een industriële keuken geeft karakter aan uw interieur. Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken? We hebben een aantal van onze industriële keukens voor u op een rijtje gezet.

Onze mooiste industriële keukens:

  1. Industriële houten keuken
  2. Robuust houten keuken met industriële accenten
  3. Industriële design keuken met Limited Edition Quooker
  4. Hotel Chique zwarte keuken met een industriële twist
  5. Industriële stijl in een landelijke keuken
Industriële moderne houten keuken fam van de ham van ginkel keukens 001

Industriële houten keuken

In de industriële stijl ziet u vaak een combinatie van staal en hout. Zo ziet u bijvoorbeeld vaak een stalen frame gecombineerd met houten planken. De essentie van de industriële stijl is het creëren van een uitstraling die terug doet denken aan de industrie van de eerste helft van de vorige eeuw. Strakke lijnen gecombineerd met ruwe materialen geven een robuuste sfeer.

In deze industriële houten keuken is dit terug te vinden in het gebruik van natuurlijke materialen en een strak en hoekig ontwerp. De keukendeurtjes zijn gefineerd met eikenhout en zijn vervolgens grijsgroen gespoten, wat deze keuken een unieke twist geeft. Door koper, messing en zwart staal te gebruiken komt de industriële stijl goed naar voren. Als eyecatcher is de Messing Patina Quooker gebruikt als industriële stempel op deze keuken.

Bekijk deze keuken
Industriële Robuuste Houten Keuken Met Bora Kookplaat Van Ginkel Keukens Barneveld

Robuust houten keuken met industriële accenten

De industriële stijl combineert in veel gevallen staal met hout. Het is ook mooi om industriële keukens als inspiratie te nemen voor uw eigen unieke ontwerp. Hierdoor worden bepaalde designelementen benadrukt en komen ze ook meer naar buiten. Het is ook makkelijker om op deze manier de industriële stijl te laten samenkomen met bijvoorbeeld een modern design.

In deze houten keuken worden industriële elementen als de houten frontjes met zwart stalen grepen gecombineerd met een open en lichte indeling. Hierdoor vallen de houten frontjes echt op en zijn ze de smaakmaker van het interieur. Gecombineerd met een betonlook werkblad maakt dit een robuuste houten keuken, zonder dat dit de rest van het interieur overheerst.

Bekijk deze keuken
Industriele keuken marmerlook 5
Industriele matte fenix keuken 3

Industriële design keuken met Limited Edition Quooker

Wie zegt dat een industrieel ontwerp niet luxueus kan zijn? Industriële keukens worden door hun robuuste uitstraling en het gebruik van ruwe materialen soms als minder verfijnd gezien en daardoor minder passend bij een luxe interieurstijl. Niets is alleen minder waar! Door industriële invloeden te combineren met hoogwaardige kleuren en een luxe afwerking ontstaat er een uniek ontwerp.

In deze industriële design keuken is er een combinatie gemaakt tussen strakke zwart metalen frames en een hoogwaardig marmer-look werkblad van Dekton. De donkere kleuren van de antraciete frontjes steken mooi af tegen de gekleurde muren en als echte eyecatcher is de Limited Edition Quooker kraan een mooie toevoeging.

Bekijk deze keuken
Industriële trend marmer in de keuken van ginkel keukens barneveld marmerlook 2

Hotel Chique zwarte keuken met een industriële twist

Hout, gecombineerd met strakke stalen elementen, dat is waar de industriële stijl bekend om staat. Combineer deze elementen met een luxe uitstraling en er ontstaat een uniek ontwerp!

Deze hotel chique zwarte keuken is afgewerkt met zwart eiken frontjes en zwarte stalen elementen. Samen met het marmerlook werkblad van TopCore krijgt deze keuken een luxueuze Hotel Chique uitstraling. De barkrukken die geleverd zijn door Eigenstijl Wonen maken de keuken helemaal af.

Bekijk deze keuken
Industriële Houten landelijke keuken 24

Industriële stijl in een landelijke keuken

De industriële stijl combineren met de landelijke stijl geeft een unieke uitstraling. De landelijke stijl heeft meer detail en geven vaak een vrolijke uitstraling. De industriële stijl heeft een stoerdere uitstraling en bestaat vaak uit strakke vormen. Wat ze gemeen hebben is dat natuurlijke materialen in beiden stijlen een centrale rol spelen. Deze verbindende factor maakt dat de combinatie tussen een landelijke en industriële stijl een speelse uitstraling geeft.

Deze landelijke keuken die gemaakt is in een gerenoveerde boerderij brengt de landelijke stijl van de boerderij samen met de strakke vormen van de industriële stijl. Deze keuken is gemaakt met donkere massief eiken frontjes en een composieten werkblad, waardoor er een stoer ontwerp ontstaat wat tegelijkertijd helemaal past in deze landelijke woning.

Bekijk deze keuken
Maak afspraak Moderne Keukens Van Ginkel

Industriële keuken kopen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw industriële keuken? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom! Onze specialisten staan klaar om samen met u na te denken over uw droomkeuken.

Maak een afspraak