Skip to main content

Bij Van Ginkel Keukens kunt u in de stijlvolle showroom ruim 30 verschillende keukens bekijken. Van industriele en landelijke keukens tot moderne keukens en keukens van marmer en hout. Toch ontbrak er nog iets aan dit geheel. We zagen de keukenmarkt het afgelopen jaar transformeren; de beleving van klanten is een belangrijk onderdeel geworden bij de aanschaf van een keuken. Bij de aanschaf van een keuken ontstaat het échte gevoel pas bij het aanraken van de materialen, het uitproberen van de apparatuur en het proeven van verse bereide maaltijden.

Inspiratiecentrum | Van Ginkel Keukens

Genieten in ons inspiratiecentrum

Zo kwamen wij op het idee om een groot inspiratiecentrum te creëren. Een inspiratiecentrum waar de beleving van de klant centraal staat. Met ruim 200m2 is dit inspiratiecentrum een ware expositieruimte geworden. De ruimte is ingericht met drie grote showroomkeukens. Om onze klanten direct kennis te laten maken met de nieuwste apparatuur zijn de keukens volledig aangesloten. Zo kunt u hier genieten van een heerlijk kopje cappuccino, u kunt een gerecht bereiden in de stoomoven of een kopje thee drinken uit de Quooker.

Duurzame keukenapparatuur - Inspiratiecentrum | Van Ginkel Keukens

Showroomkeukens in stijl

De drie showroomkeukens zijn ieder voorzien van een eigen stijl. Variërend van een donkere keuken met een marmer look werkblad tot een houten keuken met een betonlook werkblad. Allen afgewerkt met toonaangevende zwarte apparatuur van Miele

De showroomkeukens zijn afgestyled met bijpassende vloeren, sfeervolle wandafwerking en de mooiste woonaccessoires, verlichting en servies van Eigenstijl Wonen. Alles gericht op de ultieme keuken beleving van onze bezoekers.

Inspiratiecentrum | Van Ginkel Keukens

Beleven en proeven in de demonstratiekeuken

Een van de showroomkeukens is ingericht als demonstratiekeuken. Professionele koks zullen hier, zodra de omstandigheden dit weer toelaten, hun ware kooktalenten laten zien tijdens demonstraties. Tijdens de kookdemonstraties neemt de kok u mee door de keuken, de apparatuur en de bereiding van de gerechten. Op deze manier komt u meer te weten over de Quooker kokendwaterkraan, de inbouwapparatuur van Miele en de bereiding van gerechten in een stoomoven. Wij dagen onze klanten uit om niet alleen te aanschouwen, maar ook zeker te beleven en te proeven.

Inspiratiecentrum | Van Ginkel Keukens

Kookworkshops van professionals

De ruimte rondom de demonstratiekeuken is stijlvol ingericht als restaurant waar onze bezoekers in een gezellige ambiance kunnen genieten van de smaakvolste gerechten. 

Wij hopen binnenkort ook kookworkshop te organiseren waarbij er gezamenlijk met onze klanten in kleine groepen gekookt gaat worden. De workshops zullen geheel in stijl plaatsvinden, afgestemd op thema’s die aansluiten bij de tijd van het jaar en de laatste trends en ontwikkelingen. Zo leren professionele koks u tijdens deze workshops bijvoorbeeld alles over koken met stoom.

Meer weten?

Altijd al eens een kookworkshop willen bijwonen of gerechten willen proeven uit de demonstratiekeuken? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. U bent van harte welkom!

Afspraak maken