Ervaar de sfeer van een betrokken familiebedrijf

Stoere keukens

Materiaalgebruik is bepalend
Rust en soberheid, gecombineerd met pure materialen. Het sleutelwoord? Doordachte eenvoud. Veel hedendaagse topontwerpers hanteren deze stijl. Zo ziet u veel grove structuren, om een stoer en doorleeft effect te krijgen. Ook in uw keuken! Van Ginkel Keukens gebruikt die structuren bijvoorbeeld in een kookeiland. In combinatie met een betonnen aanrechtblad ontstaat een ongeëvenaarde stoerheid.

Wens, design en ambacht
Voor het plaatsen van een stoere keuken zijn bovenstaande kenmerken essentieel. Vanuit uw wensen gaan wij samen aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Dankzij de door ons gemaakte 3D-tekening komen uw keukendromen tot leven. Wat te denken van een flinke kastenwand met een grove plankenstructuur? Of een fors losstaand fornuis, wat iets onverzettelijks uitstraalt? In combinatie met het design en het ambacht van onze timmermannen en schilders ontstaat een keuken die tot ver achter de komma klopt. Voor jarenlang keuken- en kooplezier!

Kiest u voor een stoere keuken?
Wilt u met eigen ogen zien hoe stoer zo’n betonnen aanrecht is, vol met kleurnuances? Of benieuwd hoe we de keukenfrontjes combineren met een hoogglans kader? Welkom in onze showroom, om samen met een kop koffie of thee én onze keukenadviseur te brainstormen over uw nieuwe stoere keuken. De agenda van onze keukenadviseurs biedt voldoende ruimte, er staan echter ook altijd afspraken in. Om teleurstellingen te voorkomen, is afspreken handig!

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?