Alles tot in de puntjes geregeld

Retro keukens

Retro keuken
Vintage-nieuwe-stijl met het comfort van nu? Van Ginkel Keukens neemt u mee terug naar de jaren 60, 70. Want retro is hip, is in! De echte retro-stijl zit ‘em in de afwerking van de keuken. Vaak zult u zien dat met name de accessoires en apparaten uw keuken een retro-touch geven. Neem dat vrijstaande fornuis of een retro-koelkast met ronde hoeken. U werkt het af met een middengroene cocktailfauteuil of een oranje poef, op pootjes uiteraard!

Kleurgebruik, vormen en hout
Hét kenmerk voor een retro keuken is het gebruik van opvallende en tegelijk lichte kleuren. De meest bekende retrokleur is misschien wel mint. Die kleur brengt u aan op de achterwand van een moderne keuken en er ontstaat meteen een retro-effect. Weleens aan de combinatie met hout gedacht in de keuken? Ook ronde vormen, zoals op uw koelkast, tafel, stoelen of lampen, spelen een belangrijke rol. Alles voor het optimale retro-gevoel!

Kom naar de showroom
Voor een aantal keukens in onze showroom waant u zich in een andere tijd, een tijd die veel herkenning oproept. Oude tijden herleven! Onze keukenadviseurs staan naast u om samen na te denken over uw retro-droomkeuken. Wanneer spreken we af om uw wensen door te spreken?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?