Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Industriële keukens

Toon het, verberg het niet!
Industrial looks: praktisch, wat rauw en tegelijk authentiek. Een industriële keuken herkent u aan de verfijnde materiaalkeuze. Stoer RVS, robuust beton of oldlook hout, die dingen komt u vaak tegen. Juist de tegenstrijdigheid maakt een industriële keuken vaak tegen: toon materialen die veel mensen juist proberen te verbergen en voeg daar ruwe en niet-weggewerkte materialen aan toe.

Afzuigkap als voorbeeld
Een functioneel apparaat zoals een afzuigkap kan met een simpele constructie een industriële eyecatcher worden. U hangt daarvoor de afzuigkap op aan staaldraden zónder afvoerkanaal. Ja, dat kan zeker! Wilt u de afzuigkap geen beeldbepaler laten zijn? Kies dan voor een inbouwunit, waarbij de afzuiging volledig in het plafond verdwijnt.

Bezoek de showroom
Benieuwd naar onze industriële keukens in ons portfolio? Of wilt u liever oog in oog staan met de keuken van uw dromen? Breng een bezoek aan onze showroom en geef uw fantasie een impuls. Onze keukenadviseurs staan u graag terzijde met (on)gevraagd advies. Waarom? Onze jarenlange ervaring helpt u een plezierige en praktische keuken te realiseren. Onder het genot van een kop koffie doorpraten?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?