Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Robuuste keukens

Stevige materiaalgebruik
Ruw, ruwer… dat is een robuuste keuken. U ziet er veel stevige en grove materialen terug, die iets onverschrokkens uitstralen. Het maken van combinaties in materiaalsoort is relatief gemakkelijk als u kiest voor een robuuste keuken. Een dik betonnen aanrechtblad gemonteerd op een houten keukeneiland met grove RVS-grepen? Dat is een match bij Van Ginkel Keukens!

Creëren van rust
Rust creëren we met symmetrie. Juist in een robuuste keuken ontstaat die onmisbare rust. Denk aan keukenkasten in dezelfde maten en hoogtes. Of een over de gehele lengte van het aanrechtblad doorgetrokken wandplank. Naast die rust is een Boretti-fornuis die solo staat te schitteren in uw nieuwe keuken ook prachtig. Iets wat naadloos past tussen de ruwe, houten keukenfrontjes!

Bezoek de showroom
Een robuuste keuken ontwerpen is een proces, iets wat moet groeien. Het moet rijpen. Juist daarmee helpen onze keukenadviseurs u graag, in onze showroom. Al brainstormend met elkaar ontwerpen wij ter plekke op een groot scherm uw robuuste keukens. Wat u van ons krijgt, is praktisch advies en een 3D-tekening van uw droomkeuken. Zullen we een afspraak maken?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?