Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Hoogglans keukens

Voor iedere woning
Een hoogglans keuken is eigenlijk een allemansvriend. Vaak past zo’n keuken in ieder type woning, het geeft een tijdloze uitstraling. Een moderne smaak is voor een hoogglans keuken niet nodig. Van Ginkel Keukens zorgt ervoor dat juist die keuken past in iedere stijl. Ook die van u!

Combineren van verschillende materialen
Het gemak van hoogglans? Er zijn twee dingen: het onderhoud is heel gemakkelijk en u kunt heerlijk combineren met allerlei materialen. Denk aan graniet, composiet en keramiek. Gecharmeerd van een vleug meer design? Juist dán is roestvrijstaal een verrassend goede combinatie bij een hoogglans gespoten keuken. Een niet-alledaagse kleur of afwijkende maten? Ook dat is bij hoogglans geen probleem. Wij kunnen alles in de gewenste RAL-kleur leveren. En: ook de maten van de kasten passen we moeiteloos aan op uw wensen.

Bezoek de showroom
Aandacht en plezier zijn onze bouwstenen. Onze klanten kopen met plezier een nieuwe keuken en krijgen in de showroom, tijdens de montage en onze hoogstaande service altijd aandacht. U zult begrijpen dat aandacht tijd kost. Daarom waarderen we het als u een afspraak maakt om uitgebreid met een keukenadviseur te dagdromen over uw hoogglans keuken. U gaat na die afspraak naar huis met een 3D-tekening. Hoe drinkt u de koffie? Of liever thee?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?