Alles tot in de puntjes geregeld

Greeploze keukens

Subtiel en minimalistisch
Bij een greeploze keuken gaat het om subtiel en minimalistisch. In drie woorden: back to basics. De handgreep kan een mooi accent zijn in een keuken. Als u houdt van strakke lijnen, symmetrie en evenwicht houdt u het deurfront liever leeg. Toch staan greeploos en modern niet synoniem voor elkaar. Wij passen ook greeploze deuren toe bij keukens van bijvoorbeeld robuust eikenhout. In elk geval brengen we rust in het ontwerp door schuifladen te verbergen achter deuren.

Aandacht voor het ontwerp
De materiaalkeuze bij een greeploze keuken is een wezenlijk onderdeel. U zult ervaren dat onze keukenadviseurs veel tijd besteden aan het ontwerp van uw greeploze keuken. Tot in de allerkleinste details, zodat de strakke lijnen behouden blijven.

Bezoek de showroom
Natuurlijk weet u  als stijlpurist wat u mooi vindt! De kunst is om de juiste elementen te combineren voor een greeploze keuken die past in uw dromen. Van Ginkel Keukens heeft goed nieuws:bijna alles is mogelijk. Kom langs in onze showroom, daar helpen wij u graag met uitgebreide stijladviezen en het ontwerpen van uw eigen droomkeuken. Onze kracht zit in twee dingen: plezier met en aandacht voor klanten. Zullen we een afspraak maken, zodat u dat zelf kunt ervaren?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?